Всі категорії
Додати товар

Найлегші бігові кросівки м'ятного кольору hoka one one cavu 2 40 2/3 р. ( 26,5 див.)

765 грн
Опис

Називати взуття ім'ям легкого літака, розрахованого на одну людину, здається підходящим для компанії з гаслом – «час літати». «Hoka One One Cavu 2» вагою близько 200 гр, на цілих 30 гр легше першої серії. Це найбільш легкі кросівки, які я коли-небудь його носив. Щось у них просто кричить «поїхали!», викликаючи приголомшливе прагнення швидко бігти. Моя перша пробіжка в них повинна була стати легким тренуванням на пару кілометрів, але швидко перетворилася на швидкісну пятикилометровку. Кросівки «Cavu 2» легкі, швидкі і спритні, і в теж час можуть похвалитися фірмовими подушками для зручності. Характеристики Перепад: 5 мм Вага: 204.12 гр ↑ Посадка Надівши «Cavu 2» відчував себе як вдома. Підгонка відповідає розміру. Первісне відчуття - взуття зручне, податлива, гнучка. Цілісна, безшовна сітчаста верхня частина створює приємну повітряну вентиляцію для ніг. У поєднанні зі зручною підгонкою ноги відчувають себе затишно і безпечно легкої тканини, що оточує її. Носок має звуження, тому будьте уважні, якщо ви небайдужі до більш просторою взуття. Зазвичай мені подобаються трохи більш широкі, але в «Cavu 2» я відчуваю відчуття затишку. Гнучкий матеріал дозволяє пальцях робити те, що їм потрібно, без жорстких обмежень. Враховуючи, що це взуття, призначена для швидкісного руху по дорогах, важливо що кросівки мають щільну передню частину стопи. Мова склеплено і з'єднаний і обертає середню частину стопи. Рифлений мова завжди вітається на кросівках, так як це допомагає йому утримуватися на місці. ↑ Продуктивність «Cavu 2» - одні з найбільш чуйних кросівок, в яких я коли-небудь бігав. Кросівки виключно гарні для швидкої коригування змін напрямку тротуару. Прогумована піна межподошвы «PROFLY » забезпечує достатню амортизацію, не перешкоджаючи швидкому поверненню ноги під час бігу . Верхня частина взуття забезпечує прохолоду для ніг завдяки добре продуманої вентиляції. Верхня частина також добре тримає ногу, утримуючи її над підошвою і на місці під час бічного руху. Х-подібний дизайн підошви забезпечує достатнє зчеплення як на асфальті, так і на грунтовій дорозі. Я робив 200-метрові забіги в цих кросівках на місцевій шкільній трасі, і вони чудово працювали на цьому грунті. Я тестировал их ранним утром во время сентябрьских дождей и они надежно удерживали меня на мокром цементе и асфальте. Обувь прекрасно работала во влажных условиях, вода не проникала внутрь «Cavu 2» и это было для меня прекрасной находкой.
Кроссовки «Cavu 2» - превосходный выбор для скоростных коротких дистанций.
«Cavu 2» может быть хорошим выбором даже и для средних марафонских дистанции, но для кого- то на марафоне подойдет обувь с большей амортизацией.
Хотя, «Cavu 2» идеально подходит для коротких расстояний тем не менее на моем самом длинном пробеге в них (20 км) я не заметил каких-либо отрицательных изменений в работе кроссовок.
Плюсы: облегченные, отзывчивые
Минусы: на длинных расстояниях не хватает амортизации.
↑ В целом
Кроссовки «Cavu 2» - это отличная обувь для тех, кто готовится к скоростным гонкам или гонкам на короткие дистанции.
Обладая достаточной амортизацией, удобством, «Cavu 2» в тоже время отличаются отзывчивостью и гибкостью. «Cavu 2» легкие и могут использоваться как в помещениях так и на улице в дождливую осеннюю погоду.
Цвет мятный. Размер 40 2/3. Стелька не родная, но это фирменная анатомическая стелька Nike. Обувь большемерит. Длина стельки 26,5 см. Максимальная ширина стельки - 92 мм. Кроссовки на достаточно широкую стопу.
Состояние обуви отличное.
Производство - Вьетнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 41
Матеріал:
Синтетика

Схожі товари