Всі категорії
Додати товар

Легкі сріблясто-чорні бігові кросівки karrimor running duma англія 36 1/2 р.

525 грн
Опис

Всесвітньо відомий бренд Каггімог був заснований в 1946 році в Англії. Все починалося з виробництва велосипедних сумок і рюкзаків. Однак компанія швидко розросталася і вже на початку 60-х років Каггімог зайнялася виробництвом туристичної екіпіровки: спальних мішків, рюкзаків, спальників, наметів, термоодежди, а також взуття. Особливу увагу компанія завжди приділяла бігу, саме тому їх асортимент товарів зараз так багатий вибором майок, шортів, футболок і кросівок. Слід зазначити, що історія компанії переповнена видатними фактами, важливими відкриттями і унікальними досягненнями. Так, Каггімог розробила водонепроникну тканину під назвою Weathertite, що для 1948 року було неймовірним досягненням. Вони першими у виробництві рюкзаків стали використовувати матеріал Cordura. Потім компанія зробила ще більший прорив, почавши випускати KBS (Karrimor Sports Boot), в яких важка шкіра була повністю замінена на більш технологічні і легкі матеріали. Оскільки компанія зосередила свою увагу на туризмі, її кросівки для бігу, в основному, відносяться до трейловым і розраховані на бездоріжжі. Трейловые кросівки Karrimor безсумнівно належать до кращих у своєму класі. Дана модель кросівок – це приклад високої міцності і надійності. Підошва такого взуття досить щільна, що цілком дозволяє витримати пробіжки в холодну пору року. До переваг цієї моделі також можна віднести її водонепроникні властивості і можливість здійснювати пробіжки, як по рівних дорогах, так і по бездоріжжю. Кросівки прослужать вам довгі роки і будуть радувати своїм, як і раніше, бездоганним зовнішнім виглядом. . Модель идеально подходит для занятий бегом. В эти кроссовках используется двойной плотности EVA подошва, которая сочетает в себе высокие и низкие слои плотности для идеального комбинирования амортизации и стабильности, в сочетании с углеродными вставками резиновая подошва устойчива к износу. Эти Karrimor кроссовки оснащены инновационными технологиями ступни, имеют гибкий дизайн канавок на подошве, обеспечивающих прекрасное сцепление с поверхностью и максимальный комфорт при движении от носка пят.
Верх изделия - прочная дышащая мембранная ткань меланжевого серебристо-черного цвета. .
Изнаночная сторона изделия - дышащая сетчатая подкладка черного цвета. Между подкладкой и верхом изделия располагается слой утеплителя - поролона. Стелька фирменная мягкая анатомическая текстильная не съемная.
Подошва - толстый ( макс. высота 35 мм.) слой EVA бело-розового цвета. Подошва с характерным протектором в виде глубоких желобков.
Обувь в отличном состоянии. Размер 36 1/2. . Длина стельки - 23,5 см. Модель на стандартную или несколько шире стопу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • 36.5
Матеріал:

Схожі товари