Всі категорії
Додати товар

Чорні фірмові напівчоботи з натурального нубуку ara германія 6 1/2 р.

800 грн
Опис

Ara (Ара) — німецький бренд із виробництва жіночого, а з недавнього часу та чоловічого взуття.
Історія нині всесвітньо відомого бренда модного взуття Ara почала писатися в далекому 1949 році в німецькому місті Лангенфельд. Його засновником є Пол Россел. Цікаво, але факт: така незвичайна назва компанії дала мама Пола — фрау Россел, яка була завзятою прихильницею режисерів. Одного разу під час розгадування чергового критика, вона помітила, що питання про папугу ара є одним із найпоширеніших, а тому навіть діти легко відповідають на нього.
Новосформована компанія взяла курс на розробку та реалізацію модного комфортного жіночого взуття. Жінки віком від 40 років були головною цільовою аудиторією для компанії, оскільки їм важче вибрати зручне взуття з відповідним підйомом — після досягнення цього віку нога стає товщою, і це, коли довжина стопи залишається такою самою.
Таке взуття було успішно розроблене — на сьогодні воно ідеально підходить для абсолютно всіх типів ніг. Спеціальні для цієї мети була розроблена унікальна шкала повноти, а також таблиця проміжних і повних розмірів ніг. Крім усього іншого, були створені анатомічна колодка, супінатор, підошви з полегшеним вагою, а також внутрішня устілка, що має масажний ефект. Використання унікального матеріалу Gore-Tex є гарантією того, що ноги будуть сухими абсолютно в будь-яку погоду.
Втім, на цьому технологічний підхід компанії Ara до процесу виробництва високоякісного взуття аж ніяк не закінчується: абсолютно всі використовувані у виробництві матеріали обов'язково проходять багатоетапну перевірку — тільки після цього вони використовується для пошиття взуття. І донині абсолютна більшість операцій здійснюється вручну.
Попри те, що взуття має строгі силуети, воно надзвичайно елегантне та зручне. Оздоблення взуття вирізняється своєю освіжною ненав'язливістю — часто використовуються різні банти, в'язані елементи, кнопки, пряжки та шнурівки. Найчастіше використовують сірий, чорний і різні відтінки коричневого кольору. Водночас широке поширення отримали різні відтінки бузкового кольору — від світлого до темного.
Продаються гарні фірмові напівчоботи знаменитого німецького взуттєвого бренда Ara. Верх виробу виконаний з м'якого натурального нубуку чорного кольору. Мис і закаблук моделі має фірмове полірування. Зовнішня бічна поверхня по центру має широку фігурну вставку з еластичної гумки чорного кольору. А під гумкою є декоративна вставка з натурального нубуку чорного кольору. У центрі цієї вставки проходить декоративна блискавка з фірмовим маркуванням бренда. А на внутрішній бічній поверхні вшита активна блискавка, на бігунці якої зображено назву бренда. Усі деталі верху виробу відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними нитками чорного кольору.
З виворітного боку верх взуття має підкладку, комбіновану. Передня частина устілки — баечка сірого кольору. У зоні п'яти — вставка з гладкої натуральної шкіри чорного кольору.
Модель із широким стійким каблуком ( максимальна висота — 6,3 см).. Підошва виготовлена з легкого амортизаційного рифленого поліуретану чорного кольору. Це фірмова підошва бренда — Luftpolster. Велика вставка в передній частині підошви та набійка виробу виготовлені з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору.
Взуття у чудовому стані. Розмір 6 1/2 або 40. Довжина устілки — 26,5 см. Максимальна ширина устілки — 89 мм. Чобітки на стандартну повноту стопи. Висота виробу по задній лінії до рівня підошви — 11 см. Обсяг по верхньому краю взуття — 29 см. ( вимірювала по зовнішньому боку чобіток).
Виробництво — Португалія.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал верху:
Нубук
Матеріал підкладки:
Фліс
Сезон:

Схожі товари