Всі категорії
Додати товар

El nanurales caminar por la vida стильні зручні чобітки з натурального замшу та битої...

349 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

499 грн
Опис

El Naturalista — іспанська взуттєва марка, під якою випускається шкіряне взуття для чоловіків і жінок. Компанія El Naturalista у своїй роботі приділяє величезну увагу екологічній та соціальній відповідальності.
Іспанський взуттєвий бренд El Naturalista був створений 2001 року в Ла-Ріохі (La Rioja), регіоні на півночі країни, що славиться своїми давніми традиціями виготовлення взуття. Оскільки від самого початку марка орієнтувалася саме на міжнародний ринок, сьогодні компанія експортує понад 45 відсотків своєї продукції. Своєю назвою, зрозумілим без переведення практично всіма основними мовами світу, марка зобов'язана філософії бренда, яка також виражається через дизайн: природа має лежати в основі всього, що може принести щастя.
Такий підхід перетворюється на висококласні колекції, переважно, шкіряного взуття, основною аудиторією якої припускаються молоді споживачі з авантюрною ноткою, які насолоджуються здоровим життям, у якому багато руху та подорожей. Ставши відомим логотип із жабою натякає родючу після дощу землю та любов до простих насолод. Крім того, у всіх колекціях El Naturalista прагне передати відтінки динамічності, нонконформізму та практичності в будь-яких умовах.
El Naturalista використовує в роботі інноваційні матеріали та способи їх оброблення, щоб створити найзручніші для покупців туфлі, сандалі, чоботи та черевики. Зазвичай компанією використовується шкіра прекрасної якості, оброблена за допомогою натуральних барвників і препаратів. Комфорта додають і ергономічні анатомічні устілки, повітропроникні та довговічні, і опрацьована амортизаційна система, і гумові підошви з матеріалів, що пройшли перероблення, а також інші особливості, список яких El Naturalista постійно поповнює й оновлює — дослідження не перериваються ні на хвилину.

Будь ласка, з'ясовуйте наявність речі.
Запитуйте додаткову інформацію в особистих повідомленнях.
Дякую, що завітали.
Перегляньте інші мої речі.
Підписуйтесь на сторінку.
. Приємних покупок!

При покупці другої речі знижка 50 відсотків за умови такої ж вартості або нижче (речей може бути декілька).
Або безкоштовно доставка.
Вибір за вами.
Речі, позначені * , в акції участь не приймають( тобто, знижка на них не діє).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 37
  • 37.5
  • 38
Категорії:
Матеріал верху:
Нубук Замша Текстиль
Сезон:
Принт:
Без принту Абстракція
Продавець
tushinska
tushinska
Супер-продавець
Житомир
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари