Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

👋шкіряний чохол-книжка nillkin qin series

299 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Шкіряний чохол-книжка ******* *** ****** для ******* ****** A01 Чорний (877378)
Без торгу. Тільки накладене плаття.

😄Поповнена наявність
Обслуговую людей з обмеженими можливостями вперву чергу.

Контакти *****, ********, ********: **********

***: 4143#877378
Бренд: *******
Сумісність: *******,
Матеріал: Шкіра + полікарбонат,
Цвет: *****,
Форм-фактор: Чехол-книжка,
У комплекті: Немає,
Особливості: Немає,
бренд — *******;матеріал — &****; натуральна шкіра + полікарбонат; поверхня — фактурна, матова;форм-фактор — чохол-книжка.
Особливості: легкий і вишуканий дизайн; якісне оздоблення шкіри з чудовим відчуттям дотику; всередині м'яка ніжна підкладка з мікрофібри; виріз під динамік обладнаний нікелевим екраном, що підсилює й очищає звук від перешкод під час розмови з закритою кришкою; всередині індивідуальний слот для розміщення карток; задня кришка виготовлена з міцного пластику; лаконічно вписаний логотип бренда; високий рівень зносостійкості та міцності.
Переваги: виготовлений із натуральної шкіри високої якості; є можливість розмовляти по телефону із закритою обкладинкою; задня кришка виступає над камерою, що захищає її від стирання й пошкодження; всі вирізи точно припасовані;легко фіксується;щільно прилягає до корпусу; захищає телефон на 360°.
ВАЖНО. У магазині "УЧехлі" продаються тільки 100% справжні оригінальні продукти ******* у роздрібному пакованні. Кожен товар має антипідробні мембрани, ***код і штрих-код.&98;&988;

Відправлю накладеним платіжом Нова пошта. Пишіть сюди в повідомлення або телефонуйте, пишіть на *****, ********, ********: ********** 📞. Закази подані до ?? 11.00 переїжджають того ж дня. Якщо хочете замовити, тоді можете відразу написати в повідомлення: фіо, телефон, скільки штук і відділення пошти або оформити купівлю в нашому інтернет-магазині.

Посилання на товар у нашому інтернет-магазині: *****************************************************************************************************************
У магазині понад 400 тис товарів. Працюю тільки з закладеними платежами.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36
Категорії: