Всі категорії
Додати товар

Красиві блискучі сріблясті веганські шльопанці pavers англія 38 р.

530 грн
Опис

Більшість із Вас погоджено з тим, що якісне та зручне взуття найчастіше набагато важливіше, ніж гарний одяг або аксесуари. Адже саме від взуття більшою частиною залежить наше відчуття комфорту упродовж усього робочого дня, вечірки тощо. Зрозуміла це та англійка Кеті Паверс, яка в 1971 р., втоми від нескінченних пошуків зручного, красивого та недорогого взуття, вирішила організувати власну марку взуття — Pavers. Зараз, через 40 років торговий дім Pavers — великий і успішний британський ритейлер, що пропонує своїм покупцям тисячі моделей різного взуття власної марки та інших популярних європейських брендів. Основна запорука Pavers: взуття має бути одночасно стильним, якісним і недорогим.
Рік у рік мільйони щасливих покупців у всьому світі знову повертаються до Pavers, де вони набувають незмінно гарного та зручного взуття, яке дарує їхнім ногам щастя не на один сезон.
В асортименті — найрізноманітніші жіночі та чоловічі взуття: туфлі, черевики, чоботи, сандалі, сабо, кеди та кросівки, домашні капці. Крім того,. Тут представлені й «аксесуари» (під цим поняттям об'єднані товари різного призначення!): масажери для ніг, шкарпетки, анатомічні устілки, шкіряні рукавички та сумки, приладдя для догляду за взуттям, коробки для зберігання взуття та парасольки. Тобто концепція Pavers — наочне втілення принципу «Все, щоб надовго зробити ваші ніжки щасливими».
Продаються дуже гарні фітнес шльопани британського бренда комфортного чоловічого та жіночого взуття Pavers. Модель виготовлена в стилі фірмових шльопанців FitFlop.
Це модель, що вирізняється лаконізмом і чудовим комфортом. Верх виробу виготовлений із м'якої тканини перламутрового сріблястого кольору. Шльопанці фіксуються між пальчиками. У центрі — дуже гарні квіти у формі інкрустації перламутрових камінчиків різних розмірів. металевими шипами всіляких форм і розмірів.
З виворітного боку біля взуття м'яка підкладка, виготовлена з м'якої повітропроникної тканини бежевого кольору. Устілка — супінатор, ортопедична, що повторює форму стопи.
Міжпідошва виготовлена з дуже легкого амортизаційного синтетичного матеріалу. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми світло-коричневого кольору. Підошва з фірмовим маркуванням бренда.
Взуття має стан нової речі без видимих слідів носіння. Розмір — 38. Довжина устілки — 24,7 см. Максимальна ширина устілки — 89 мм. Шльопанці на досить широку стопу. Максимальна висота танкетки 35 мм.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Текстиль
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари