Всі категорії
Додати товар

Чудові комбіновані чорні шкіряні снікерси ara gore-tex германія 39 р.

925 грн
Опис

Ara (Ара) — німецький бренд із виробництва жіночого, а з недавнього часу та чоловічого взуття.
Історія нині всесвітньо відомого бренда модного взуття Ara почала писатися в далекому 1949 році в німецькому місті Лангенфельд. Його засновником є Пол Россел. Цікаво, але факт: така незвичайна назва компанії дала мама Пола — фрау Россел, яка була завзятою прихильницею режисерів. Одного разу під час розгадування чергового критика, вона зрозуміла, що питання про папугу ара є одним із найпоширеніших, а тому навіть діти легко відповідають на нього.
Новосформована компанія взяла курс на розробку та реалізацію модного комфортного жіночого взуття. Жінки віком від 40 років були головною цільовою аудиторією для компанії, оскільки їм важче вибрати зручне взуття з відповідним підйомом — після досягнення цього віку нога стає товщою, і це в разі того, що довжина стопи залишається колишнім.
Таке взуття було успішно розроблене — на сьогодні воно ідеально підходить для абсолютно всіх типів ніг. Спеціальні для цієї мети була розроблена унікальна шкала повноти, а також таблиця проміжних і повних розмірів ніг. Крім усього іншого, були створені анатомічна колодка, супінатор, підошви з полегшеною вагою, а також внутрішня устілка, що має масажний ефект. Використання унікального матеріалу Gore-Tex є гарантією того, що ноги будуть сухими абсолютно в будь-яку погоду.
Втім, на цьому технологічний підхід компанії Ara до процесу виробництва високоякісного взуття аж ніяк не закінчується: абсолютно всі використовувані у виробництві матеріали обов'язково проходять багатоетапну перевірку — тільки після цього вони використовується для пошиття взуття. І донині абсолютна більшість операцій здійснюється вручну.
Попри те, що взуття має строгі силуети, воно надзвичайно елегантне та зручне. Оздоблення взуття вирізняється своєю освіжною ненав'язливістю — часто використовуються різні банти, в'язані елементи, кнопки, пряжки та шнурівки. Найчастіше використовують сірий, чорний і різні відтінки коричневого кольору. Водночас широке поширення отримали різні відтінки бузкового кольору — від світлого до темного.
Продаються чудові фірмові утеплені снікерси німецького взуттєвого бренда Ara. Верх виробу виготовлений із комбінованих натуральних матеріалів: широка фігурна вставка по верхній частині виробу — м'яка лакована натуральна шкіра чорного кольору. Все інше — товстий м'який натуральний нубук чорного кольору. На зовнішній бічній поверхні взуття застібаються на фірмову блискавку. Спереду проходить традиційна шнурівка: через 6 пар великих люверсів протягнуті плоскі м'які шнурки чорного кольору. Усі деталі верху снікерсів відстрочені рівним подвійним швом міцними нитками чорного кольору. У верхній частині задника є фігурна строчка нитками контрастного червоного кольору. А ще вище пришита петля зі щільної двоколірної тасьми — для зручності одягання взуття.
З виворітного боку верх взуття має вставку з м'якої щільної двоколірної тканини, ця ж тканина вистилає та зворотний бік шкіряного язичка. У нижній частині снікерсів — фірмова водовідштовхувальна та вітрозахисна мембрана Gore-Tex чорного кольору. Устілка фірмова м'яка знімна. Верх устілки виготовлений із м'якої флісової тканини чорного.
Підошва з невеликим потовщенням у зоні п'яти ( максимальна висота — 3,2 см.) виготовлена з легкого амортизаційного матеріалу EVA молочного кольору. Основна підошва — високоякісна зносостійка рифлена напівпрозора гума сірого кольору. Це фірмова підошва бренда.
Взуття в відмінному стані. Розмір 6, або 39. Довжина устілки — 25,5 см. Максимальна ширина устілки — 82 мм. Снікерси на стандартну або трохи ширшу повноту стопи. Висота моделі по задній лінії до рівня підошви — 8,8 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Лакована шкіра Нубук

Схожі товари