Всі категорії
Додати товар

Туфлі versace вічна класика оригінал шкіра nappa

799 грн -13% 699 грн
Опис

Кожа - nappa
Термін Nappa (Napa, наппа) позначає тип шкіри, яка здебільшого застосовується під час виготовлення елітних чохлів, рукавичок, сумок, курток, взуття.
Шкіра наппа — ідеальний варіант для справжніх поціновувачів якісних матеріалів. Така шкіра створюється зі шкур великої рогатої худоби (КРС) або овчини. Натуральна шкіра наппа дістала свою назву від округу Напа, який розташований у штаті Каліфорнії, США. Саме в цьому місці, у далекому 19 столітті підприємець Ф.А.Сойєр відкрив шкіряне підприємство, яке стало досить успішним.

Шкіра наппа — це дуже гарний матеріал, який проходить оброблення особливим способом, а також "переживає" хромове дублення. Який вигляд має ця продукція? Основна особливість матеріалу полягає в його однотонному забарвленні. Крім цього, шкіра nappa має такі характеристики: пластична, еластична, тонка, а також м'яка. Однак ці властивості не заважають матеріалу мати високий рівень міцності та надійності. Тому вироби, створені з цієї шкіри, довговічні, слугуватимуть власникові не один рік.
made in Spain.
всі нюанси передані на фото макрозніманням! якщо є питання —задавайте! :)
колір як на фото 2,3 "приглушений", без глянцю!
розмір 37 - 24 см по устілці
каблук — 12 см.
Оригінальна ціна була вищою більш ніж удесятеро!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 37
  • 36.5
Категорії:
Матеріал:
Продавець
fortuna-6
fortuna-6
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари