Всі категорії
Додати товар

Чарівні лаковані шкіряні туфлі waldlaufer proactiv германія 6 1/2 р.

920 грн
Опис

Waldlaufer — один із брендів, що добре впізнаваються в Європі. Взуттєва фабрика LUGINA, де виготовляється взуття, була відкрита в 1960 році паном Гюнтером Бауером. Пристрасть останнього до полювання й дала ім'я бренду — Waldlaufer («Лісовий мисливець»).
1986 року керування компанією прийняв його син пан Вілхад Бауер. Він швидко зрозумів, що потенціал марки Waldlaufer пов'язаний із сектором комфортного взуття. Ринок гідно оцінить думку підприємця і зараз бренд продається у всіх Європейських країнах, а також у США, Канаді, Китаї, Австралії, Азії, Кувейте.
Щоденний обсяг випуску взуття становить 6000 пар, що забезпечує фірмі лідерство в сегменті комфортного взуття. Концепція Waldlaufer — вдосконалена колодка для будь-якої стопи. Взуття Waldlaufer — єдине взуття, яке виробляється в такому широкому діапазоні повнот: від вузького (F) до надширокого (M).
Потужна легкість взуття забезпечується «повітряною подушкою» в підошві. Використовуються коркові устілки, масажувальні ступні. У кожній парі взуття є знімна ортопедична устілка. У своїх моделях Waldlaufer об'єднує стиль і комфорт. Кожна нова колекція виділяється модними кольорами та матеріалами — шкірою з оптичними ефектами, металізованою шкірою перламутрових відтінків і природними природними кольорами.
Продаються чарівні комфортні шкіряні туфлі знаменитого німецького ортопедичного бренда Waldlaufer. Модель із регульованим шкіряним ремінцем — у стилі Мері Джейн. Верх виробу виконаний з м'якої фактурної лакованої натуральної шкіри темно-вишневого кольору. Туфельки з досить широким комфортним округлим мисом. Взуття фіксується на нозі за допомогою досить широкого шкіряного ремінця. Спосіб фіксації — надійна липучка. Всі деталі виробу дуже акуратно відстрочені рівним подвійним швом нитками в тон шкіри.
Виворітна сторона виробу має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри кольору слонової кістки. Спереду — м'яка повітропроникна тканина. Об'ємний задник зроблений із м'якшої оксамитової натуральної замші кольору слонової кістки. Устілка фірмова м'яка шкіряна ортопедична знімна.
Підошва виготовлена з легкого амортизаційного рифленого термополіуретану кольору чорної кістки. По верхньому краю легка гнучка підошва надійно пришита до шкіряного верху виробу.
Взуття в ідеальному стані. Розмір — 6 1/2 або 40. Довжина устілки від краю до краю 26,5 см. Оптимальна довжина устілки 26 см. Максимальна ширина устілки — 83 мм. Туфельки на стандартну повноту стопи. Повнота H.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари