Всі категорії
Додати товар

Туфлі arche (41) з натуральної шкіри-нубуку made in france

395 грн -13% 345 грн
Опис

Бомбезні невбивані туфельки на вузьку мініатюрну ніжку від дорогого французького бренду Arche. Arche. Французький бренд, заснований у 1968 році. Arche – сімейна династична компанія, якою керує вже друге покоління сім'ї. Дизайнерську взуття створює ціла команда майстрів у паризькому передмісті Château (Шато). Всі кроки виробництва, починаючи з дизайнерських розробок і закінчуючи пошиттям, здійснюються виключно у Франції. Взуття Arche – це завжди неперевершений комфорт, оригінальний дизайн та відповідність модним тенденціям. Це взуття з усією можливою увагою оберігає здоров'я свого власника. Оригінальний дизайн взуття Arche тяжіє до лаконічності, висуваючи на перший план особистість свого власника.
Виробництво кожної пари взуття Arche включає понад сто ручних операцій, двадцять з яких посідають виготовлення підошв. У кожній парі поєднуються старовинні ремісничі традиції та досягнення високих технологій.
Усі шкіри для пошиття постачаються європейськими партнерами, які у своїй роботі дотримуються етичних норм щодо охорони навколишнього середовища. Кожна модель тестується на наявність заломів, неоднорідності структури та інші недоліки.

Повністю шкіряні! Шкіра чудової якості! Досить товста, але в той же час надзвичайно м'яка! М'яка, дуже зручна устілка.
Запатентування латексна підошва – дуже гнучка та тиха у ходу.
Взуття цієї фірми на сайтах близько 5000 грн.

Зручна колодка.
Дуже якісне взуття!
Розмір вказаний р.41.
Повна довжина устілки 27см - на стопу приблизно 26 см., замір по ширині устілки 8,5 см.
Висота підборів 5,5 см.
Стан відмінний! Знесення їм немає! Носилися 1-2 рази.. Є незначні м'ятинки, які утворились в процесі зберігання, вони виріівняються при використанні. Цілком шкіряні і дуже добротні. Про покупку не пошкодуєте!
Уточнюйте, будьласка, наявність.
Надам будьяку необхідну додаткову інформацію та фото. Дивіться інші мої оголошення, є багато цікавих пропозицій.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Шкіра Нубук
Сезон:

Схожі товари