Всі категорії
Додати товар

Естетичні благородні веганські туфельки - балетки ara німеччина 5 1/2 р.

470 грн
Опис

Історія нині всесвітньо відомого бренду модного взуття Ara почала писатися в далекому 1949 році в німецькому місті Лангенфельд. Його засновником є Підлога Россель. Цікаво, але факт: така незвичайна назва компанії дала мама Підлоги – фрау Россель, що була завзятою любителькою кросвордів. Одного разу під час розгадування чергового кросворду, вона зауважила, що питання про папуга ара є одним з найпоширеніших, а тому навіть діти легко відповідають на нього. Новостворена компанія взяла курс на розробку і реалізацію модного комфортного жіночого взуття. Жінки старше 40 років були головною цільовою аудиторією для компанії, оскільки їм найважче вибрати зручне взуття з відповідним підйомом – по досягненню цього віку нога стає товщі, і це при тому, що довжина стопи залишається колишньою. Таке взуття було благополучно розроблена – на сьогоднішній день вона ідеально підходить для всіх типів ніг. Спеціальних для цієї мети була розроблена унікальна шкалу повноти, а також таблиця проміжних і повних розмірів ніг. Крім усього іншого, були створені анатомічна колодка, супінатор, підошви з полегшеним вагою, а також внутрішня устілка, що володіє масажним ефектом. Використання унікального матеріалу Gоre-Tex є гарантією того, що ноги будуть сухими абсолютно в будь-яку погоду. Втім, на цьому технологічний підхід компанії Ara до процесу виробництва високоякісної взуття аж ніяк не закінчується: абсолютно всі використовувані у виробництві матеріали обов'язково проходять багатоступеневу перевірку лише після цього вони використовується для пошиття взуття. І по сьогоднішній день абсолютна більшість операцій здійснюється вручну. Незважаючи на те, що взуття має строгими силуетами, вона надзвичайно елегантна і зручна. Оздоблення взуття відрізняється своєю освіжаючої ненав'язливістю – часто використовуються різні банти, в'язані елементи, кнопки, пряжки і шнурівки. Найчастіше використовуються сірий, чорний і різні відтінки коричневого кольору. Разом з тим широке поширення одержали різні відтінки бузкового кольору – від світлого до темного. Продаются эстетичные благородные комбинированные кожаные туфли - балетки знаменитого немецкого обувного бренда Ara . Это модель на широком низком устойчивом каблуке.Верх изделия выполнен из комбинированной кожи. Отрезной мыс обуви - мягкая лакированная кожа белого цвета. А все остальное - мягкая гладкая искусственная кожа меланжевого светло-коричневого цвета. Отрезной лакированный кожаный мыс обуви декорирован узким кожаным ремешком (фактурная искусственная кожа, стилизированная под кору дерева). Узкий кожаный ремешок оснащен изящными металлическими пряжками .
Изнаночная сторона изделия оснащена подкладкой, выполненной из мягкой гладкой искусственной кожи цвета слоновой кости. Стелька мягкая анатомическая не съемная. Выполнена из перфорированной искусственной кожи цвета слоновой кости.
Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины светло-коричневого цвета
Обувь имеет состояние новой вещи без видимых следов носки. Выглядят очень красиво.
Размер - 5 1/2. Длина стельки - 25 см. Подойдет на ногу 25 см. Максимальная ширина стельки - 8 см. Полнота G. Модель на стандартную полноту стопы.
Модель произведена в Германии.
Цена балеток 49.95 евро.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал:
Штучна шкіра
Сезон:

Схожі товари