Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сірий комбінезон з відкритою спинкою для танців, heels, полденсу, спорту

2000 грн
Опис

Сірий спортивний комбінезон для танців Luna чекає, коли оформиш замовлення, щоб разом урізноманітнити танцювальне життя.
⇨ Матеріал: мікромасло
⇨ Розмір: допоможемо підібрати під форми
⇨ Розділення булочок
⇨ Моделюючі шви
При першому замовленні подарунок
Кожне замовлення відправляємо у подарунковій упаковці
КУДИ ОДЯГТИ СПОРТИВНИЙ КОМБІНЕЗОН ДЛЯ ТАНЦІВ LUNA?
Спортивний комбінезон Luna підходить для танців тверк, хілс, стріп, екзот та інших гаряченьких направлень. Також комбінезон стане справжнім мотиватором тренуватися у тренажерному залі, а також ходити до фітнесу груп. Тому що по іншому бути не може. Один раз оділи, подивились у дзеркало та закохались у себе по новому.
Тож сірий комбінезон Luna підходить для танців та спорту, виступів та зйомок. Ну і на вечірці його можна вигуляти він з великими задоволенням підкреслить усі ваші переваги.
ФАСОН СПОРТИВНОГО КОМБІНЕЗОНУ ДЛЯ ТАНЦІВ LUNA
Luna розкішно підкреслить талію завдяки фігурним вирізами на ній. Сірий спортивний комбінезон для танців ідеально розділяє булочки та смачно оголяє спинку. Доречі через спинку одягається комбез.
Моделюючи шви від ластовиці візуально подовжують ніжки. Комбінезон фіксується на тілі завдяки мотузці, яку можете завязати, як вам буде комфортно та гарно.
ЯКІСТЬ СПОРТИВНОГО КОМБІНЕЗОНУ ДЛЯ ТАНЦІВ LUNA
Наш бренд Peach Power профілюється на створенні одягу для танців. А тому при розробці кожної моделі у тому числі та комбінезону Luna ми враховуємо чотири важливі критерії:
якість тканини;
еластичні якості тканини;
терморегуляція тіла;
стійкий крій до активних рухів.
Це є у комбінезона Luna.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари