Все категории
Добавить товар

Бодистокинг боди топ чулки подвязки узор рисунок ажур комплект

610 грн
Описание

Шукаєте яскравий і максимально збудливий образ для пристрасної ночі? Рекомендуємо вам купити гранично відвертий бодістокінг з топом і панчохами на підв'язках Penthouse - Sex Dealer Black XL. Дизайн комбінезона створює ідеальний силует, сексуальний і привабливий.

Бодістокінг з топом і панчохами на підв'язках Penthouse - Sex Dealer Black XL відкриває двері в казковий світ дорослих ігор. Короткий топ із вертикальної сіточки підкреслює красу грудей. Високі підв'язки з панчохами візуально подовжують ніжки, додають пишності стегнам і апетитній попці. Ви можете вдягнути комбінезон під звичайний одяг, а можете доповнити туфлями на високих підборах і додати пристрасті у ваш романтичний вечір. Бодістокінг з топом і панчохами на підв'язках Penthouse - Sex Dealer Black XL:

короткий топ з еластичної чорної сіточки;

високі підв'язки роблять ніжки стрункими і привабливими;

відкритий доступ до найінтимніших місць;

тонкі шлейки розкривають витончену красу рук і плечей.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали і барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть бодістокінг з топом і панчохами на підв'язках Penthouse - Sex Dealer Black XL, спокушайте вашого партнера безмежною відвертістю.

Розмір XL: об'єм грудей - від 98 до 110 см; об'єм талії - від 82 до 92 см; об'єм стегон - від 103 до 118 см

Склад: нейлон - 88%; еластан - 12%

Догляд: ручне прання

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Похожие товары