Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Стягувальна жіноча білизна для корекції фігури california beauty

200 грн
Описание

Білизна для корекції фігури California Beauty Slim N Lift розв'язує проблему стегон, надаючи їм форму за допомогою спеціальних смужок, які підтримують не тільки зовнішню частину стегна, але й внутрішню."Slim and Lift» надає форму сідницям, стискаючи та підтримуючи їх знизу, не роблячи їх водночас плоскими завдяки ребристій вставці у формі літери «U», яка миттєво підтягує сідниці та надає їм форми.

Від лінії нижче бюста до лінії колін шорти «Slim and Lift» підтягнуті всі складки та приховають інші проблемні місця, і водночас не завадять Вам ні найменшого незручності. Вставка ззаду притискає всі шкірні та жирові складки, які можуть бути помітні, а також розв'язує проблему складок, які утворюються нижче від бюстгальтера. У цих шортах є невидимий силует-пояс, завдяки якому вони сидять зручно та надійно. Спеціальні трикутні вставки притискають живіт і роблять його таким плоским і міцним.

Одяг «Slim and Lift» можна носити під повсякденним одягом (джинси, плаття, штани та ін.) Вони прекрасно підійдуть і для особливого випадку (під вечірнє вбрання), підкресливши вашу фігуру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары