Все категории
Добавить товар

Жіночий домашній комплект нічна сорочка і халат рр. 42-52

490 грн
Описание

2044, Комплект жіночий халат та сорочка. Складається з халату та нічної сорочки. Халат із заходом, має дві кишені на краях, поясок у комплекті. Нічна на планці, яка застібається на кнопки. Пошитий комплект із трикотажного полотна кулір (складається 80% бавовна, 20% поліестер). Тканина гіпоалергенна, повітропроникна. На фото модель в рр. 42/44, зріст дівчини 160 см. ПОРАДА: перед замовленням обовязково звірте свої обєми за розмірною таблицею (груди та стегна), не беріть за обємами впритик, у цьому вигляді одягу дуже важливий комфорт, а не номер розміру). УВАГА! Ціна залежить від розміру.
рр. 42/44 Ціна 490 грн
рр. 46/48 Ціна 500 грн
рр. 50/52 Ціна 510 грн
Наш інтернет магазин "Дитяче містечко" пропонує якісний трикотажний одяг для всієї родини оптом та в роздріб. Суми мінімального замовлення немає. Замовлення можна залишити тут або на нашому сайті ********************* , де запропонований більший асортимент товару.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПЦІ ВІД 1000 грн
ВІДПРАВЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЬ, ОПЛАЧЕНИХ ДО 12.00 ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ТИМ ЖЕ ДНЕМ, відправлення замовленнь оплачених пізніше, здійснюється на слідуючий робочий день (субота, неділя не є робочими днями). Розсилка номерів накладних після 20.00
Форма оплати - 100% на картку приватбанку (відправка новою поштою, укрпоштою), наложенний (післяплата)- передплата 100 грн (відправка тільки новою поштою)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Розовый
Размер:
  • Другой