Все категории
Добавить товар

Пижама popojama с карманом на попе. кигуруми. пижама комбинезон

1800 грн
Описание

-В цій моделі ми використовуємо тканини лише натуральні без поліестру, найдорожчі та найякісніші серед трикотажної сировини , які довго служать, не деформуються, не кошлатяться, не мнуться, високої зносостойкості та модні прінти.

-Всі попожамки по лекалам типу Victoria's Secret, гарно сідають на жіноче тіло і підкреслюють форми. Не висять, кожна деталь продумана і модернізована. В моделі гарно відкрита зона шиї та декольте, округлий клапан на попі чудово підкркреслює її форми . Ми точно знаємо бажання наших жінок та ваші потреби.

-Піжамка пакується в елегантну подарункову упаковку з червоною стрічкою та листівкою яку Ви можете підписати теплими словами особисто чи попросити про це нас. Ви маєте можливість привітати рідних святково та вишукано з будь-якої точки світу.

-Піжама Popojama — прикольний та в одночас еротичний одяг для сновидінь та дому. Ми обираємо м'які натуральні тканини, насичені кольори і яскраві деталі.
Все, що ми створюємо, об'єднує одна ідея: ми хочемо довести, що домашній одяг може бути не тільки зручним і затишним, а й стильним, оригінальним та звабливим. Виглядати спокусливо та зручно, можна одночасно.

-Склад: 95% органічна бавовна, 5% еластан. Еластичний трикотаж, найвищої якості! Можна відшити розмір під будь-які стандартни чи індивідуальні параметри на зріст від XXS до XXL. Запитуйте у менеджера.

Розміри XS, S, M, L є в наявності, XL -XXL та дитячі виготовляються під замовлення за 7 днів. Замовляйте передчасно. Для фемелі луку (жіноча+дитяча) знижки. При замовленні потрібно вказати потрібний зріст, розмір і при можливості параметри: об'єм грудей, талії, бедер.

Знижки на замовлення будь яких піжама з сайту
Доросла + дитяча -5%
Дві дорослих - 5%
Три дорослих - 7%
Чотири і більше дорослих -10%. Ми чекаємо Вас та Ваших друзів.
Гарантія обміну та повернення згідно Закону України 14 днів з дня покупки.

Made in Ukraine від дизайнера Elizavata Vinkler

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • 38/M/46
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 40/L/48

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?