Все категории
Добавить товар

Тепле шерстяне пальто, теплое, зимнее, шерсть, вовна, кашемир,

1000 грн
Описание

Тепле осіннє пальто. Може бути і зимовим - надзвичайно тепле і товстеньке. В складі: 62% натуральна шерсть лани, 5% кашемір, 25% поліамід, 8% поліестр. На холодну вітряну погоду - дуже тепле і не продувається(перевірено!) - дуже щільна шерсть.
Застібається надійно: замочок металевий плюс ґудзики з натурального рогу та шкіри.
Капішон не відстібається.
Дуже актуальне в цьому сезоні. Прямий крій.
Підійде на S,M і навіть L.

Заміри: Довжина 88см, ширина 55см, рукав 58см

Про бренд:
Французьку марку SAINT JAMES можна сміливо назвати одним із символів Нормадії (Франція) - настільки точно вона передає цінності і характер цього регіону. У минулому році компанія, що пройшла шлях від маленької мануфактури до знакового підприємства, відзначила свій 130-річний ювілей.
Містечко Сен-Джеймс, що славиться своєю тисячолітньою традицією життя біля підніжжя Сен-Мішель в Нормандії, дав назву бренду в 1889 році.
У той час шерсть місцевих овець пряли і фарбували прямо в місцевих майстернях, потім її продавали у величезних бобінах і мотках в галантерейні магазини. З неї в'язали білизну і шкарпетки, які потім збували в трикотажні лавки.

Перша річ бренду SAINT JAMES побачила світ в 1889 році, і це була вовняна сорочка для місцевих моряків. Вона так добре захищала їх від холоду і вологи, що моряки вважали її своєю другою шкірою.❗

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:

Похожие товары