Все категории
Добавить товар

Bearbrick брелок ведмедик набір для творчості 6.5 см

198 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Флюїдний ведмедик bearbrick 6.5 см — це набір для творчості, який стане улюбленим заняттям як для дітей, так і для дорослих. Цього року новий хіт підкорив Tik-Tok.
Цей набір для творчості підходить для дорослих як антистрес. Для дітей розвиває дрібну моторику рук, концентрацію, увагу та уяву.

Він містить:

-пластикову фігуру брелок ведмедика 6.5 см;
-3 флакони з художньою акриловою фарбою;
- Усі необхідні інструменти: пензлик, флаконики фарби, брелок ведмедик

У результаті ви створюєте унікальну декорацію для вашого дому в стилі Bearbrick. Ви можете використовувати її як елемент інтер'єру, поставити на перше місце або подарувати її своїм друзям і близьким.

Набір для творчості флюїд арт дає змогу всім охочим вивчити ефектний і цікавий спосіб створення флюїдної роботи. Легко та просто ви зможете створити гарну іграшку ведмедика лише за кілька хвилин.

Набір у форматі дура сам дає змогу творчим людям використовувати свою фантазію і створювати унікальний дизайн ведмедика-іграшки. Ви зможете вибрати улюблені кольори та створити роботу, що відбиває вашу індивідуальність і творчий потенціал.

Флюїдний ведмедик — це унікальна можливість почати тренуватися флюїд артом і створювати свої твори мистецтва. Набір для творчості флюїд арт дає змогу розкрити свої творчі здібності та створювати власну іграшку ведмедя Bearbrick, який тішитиме Вас.

Замовте флюїдного ведмедика — розфарбовування вже сьогодні та пориньте в дивовижний світ флюїд арта!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый

Похожие товары