Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Avtoochi2021/автоочі/антифари/водійські окуляри

780 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Аксесуари для окулярів (футляр,шнурочки,салфетки)на сайті *******************************

Що таке окуляри-антифари і для чого вони потрібні?
Хороша видимість і огляд - життєво важливі пріоритети для автомобіліста будь-якої категорії. Особливо якщо за кермо доводиться сідати вночі або в сутінках. Таксисти, далекобійники або просто любителі подорожувати на машині знають про складнощі водіння в темний час доби не з чуток.

Небезпеку становлять не тільки погані дороги, але і світло рухаються назустріч автомобілів. Буквально кілька секунд сліпого шляху можуть стати фатальними. Навіть якщо Ви - водій зі стажем, постійна зміна освітлення в темряві знижує концентрацію і чіткість зору. Тому окуляри для водіння вночі незамінний для будь-якого власника машини аксесуар.

Що таке водійські окуляри антифара
Антиблікові окуляри для водія або антифара виконують важливу основну функцію: відбивають світло від фар зустрічних автомобілів. Відрізняються вони від інших водійських очок не тільки своєю багатофункціональністю, але і зовнішнім виглядом. Але найважливіше, що поляризована лінза жовтого кольору нового покоління очок гарантує водієві:

захист очей від зустрічних фар, відблисків, що відбиваються з поверхонь, світла вуличних ліхтарів;
чітке бачення далекого плану;
збереження очей на підводному човні (НЕ вигинається, не розколюється при ударі і не травмує);
поліпшення швидкості реакції і швидкості реагування;
захист від роздратування і зниження втоми очей.
В результаті їзда в нічний час стає більш безпечною.Такий аксесуар особливо актуальний восени і взимку, коли сутінки настають рано. У дощ, туман або сніг автомобілісту доводиться додатково напружувати зір і бути більш уважним. Окуляри антифара допоможуть збільшити контрастність і сприйняття картинки без додаткового навантаження на зір.

Для кого потрібні окуляри антифара
Окуляри, здатні захистити очі від світла фар автомобіля, що їде назустріч транспорту, потрібні будь-якій людині за кермом авто. Водіям автобуса і автомобілістам, які часто їздять по ночах, без АНТИФАРИ просто не обійтися. Особливо рекомендовані вони для категорії водіїв, у яких погіршення зору і видимості картинки спостерігається саме з настанням сутінків. Восени і взимку похмура погода і сірість відтінків за вікном авто можуть викликати зневіру. Концентрація водія на дорозі знижується, навіть якщо зір у Вас ідеальне. Тому в даній ситуації антифари не менше корисні.

Не завадить аксесуар в арсеналі завзятого велосипедиста, а не тільки автолюбителя. Для водія аварія на дорозі - загроза своєму житті, здоров'ю інших автомобілістів, а також життям пішоходів. Тому при виборі окулярів для нічної їзди важливо врахувати всі їх характеристики. І зупинитися на найякіснішої, відповідної моделі.

Характеристика очок антифари
Проробивши тривалий шлях на автомобілі в нічний час, водій повинен відчувати себе комфортно. На сьогоднішній день найзручніші, безпечні і актуальні для водіїв антифари

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
avtoo...
avtoochi1434723
Тернополь
Была

Похожие товары