Все категории
Добавить товар

Валяные бусы из шерсти с агатом и кошачьим глазом в комплекте с серьгами

850 грн
Описание

Валяне намисто жовте з помаранчевим та коричневим відтінками.
Жовтий агат - це камінь, який відданий своєму власнику, він захищає людину від негативної енергії. Теплим кольором камінь зігріває і наділяє господаря позитивом, він пробуджує в ньому тільки хороші якості, а також вбирає погану енергетику. Той, хто регулярно носить агат, ніколи не опиниться в центрі скандалу і не стане жертвою енергетичного вампіра.
За старих часів люди вважали, що знайти агат жовтого кольору — великий успіх. Знахідку сприймали як благословення бога, камінь назавжди ставав талісманом, який приносив удачу та здоров'я. Такий агат варто носити на грудях або в кишені.
Вважалося, що агат є каменем родючості, його жовтий відтінок наповнює теплом та допомагає збільшити врожай. А також вважалося, що самоцвіт приваблює гроші та удачу.
Агат як магніт вбирає негативну енергію людини, допомагає йому знайти спокій і позбутися поганих думок.
Жовтий колір каменю приваблює гроші, тому агат часто використовували як талісман. Камінь такого відтінку сприяє бізнесменам і всім людям, які займаються торгівлею.
Котяче око вчить вірити собі та своїм почуттям, довіряти інтуїції, бути більш уважним та чуйним. Ви зможете захистити себе від обману, навчитеся відчувати ставлення людей до себе.
Довжина намиста 62 см.
Намиста із замшевим шнуром та застібкою.
Діаметр валяних намистин 15 мм, намистин із жовтого агату 8 мм, намистин із котячого ока 6 мм.
Сережки пусети.
Дополнительные характеристики:
Цвет : Желтый
Цвет : Коричневый
Материал : Бусины

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?