Все категории
Добавить товар

🍀✨ кулон крапля на зеленому замшевому шнурку натуральний камінь цоїзит

180 грн
Описание

Великий вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=3

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🍀✨Мініатюрний кулон у формі краплі з натурального каменю цоїзит класичного яскраво-зеленого кольору з фіолетовими плямами на зеленому шнурку з еко-замші (можливо замінити на шнурок іншого кольору, а також із вощеної нитки або шкіряний). Фурнітура сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! Увага! Кожен натуральний камінь унікальний і розгалужене, положення плям може відрізнятися від виробу до виробу. Перед оформленням замовлення уточнюйте у продавця - надішлю фото всіх наявних кулонів. 🍀✨

Розмір: кулона 3х2 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см (ланцюжок регулювання довжини).

Склад:
Біжутерний метал, натуральний камінь цоізит.

🧙‍♂️👆 Цоїзит вважається покровителем сімейних відносин. Він привносить у будинок мир, спокій, затишок та тепло. З ним стосунки в сім'ї стануть гармонійнішими та міцнішими. Для активізації властивостей цоізиту достатньо придбати фігурку з цього мінералу. Фахівці радять не виставляти її на чільне місце в будинку, а знайти для неї затишний куточок. Допомагає цоїзит і в особистому житті. Тим, хто мріє про велике і міцне кохання, рекомендують носити кільце з цим мінералом. Він приверне почуття і допоможе зберегти їх на довгі роки.

Вироби з цоїзитом допомагають справлятися із важкими життєвими ситуаціями, зміцнюють силу духу, оберігають від душевних зламів. Байдужих людей мінерал зробить більш чуйними, чуйними до проблем оточуючих.

Цоїзит допомагає самореалізуватися. Він розкриває закладені в людині таланти та здібності, а також надає сил та впевненості на шляху до своєї мети.

Цоїзит нормалізує роботу серця та судин. Рекомендують набувати кристал каменю людям, які страждають на метеозалежність. Мінерал здатний полегшувати головний біль та мігрені. Він має заспокійливий ефект, справляється із захворюваннями нервової системи, нормалізує сон. Якщо щодня прикладати каміння на хребет, то ослабнуть біль у спині.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары