Все категории
Добавить товар

✨🌸 кулон на шнурку шестигранник "кристал" натуральний камінь флюорит

200 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині.

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🌸💎 Кулон у стилі у фентезі у формі кристала на шнурку нежно-рожевого кольору в тон каміння (за бажанням покупця можна замінити на чорний або кольоровий шнурок із вощеної нитки або еко-замші, або на цепочку). Камінь - натуральний флюорит напівпрозорий з гарними смужками фіолетового та зеленого кольору. Фурнітура сріблястого кольору є регулюванням тривалості. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продаж є подібні кулони з іншого напівдорогоцінного каміння. 🌸💎

Розмір: 4х1,2 см, длина шнурка 45 см + 5 см цепочка регулювання длини.

Склад:
Біжутерний сплав, екошкіра, натуральний камінь родоніт.

🧙‍♂️👆 Вважається, що флюорит сприяє розкриттю «третього ока», впливає на свідомість, сприяє розвитку інтуїції, допомагає впорядкувати думки. Флюорит діє заспокійливо, знімає емоційність, стрес, депресію, дозволяє досягти душевної рівноваги.

Флюорит – камінь духовних вчителів, камінь присвячених. З його допомогою набагато легше і швидше можна налаштуватися на тонкі вібрації, тому камінь є ідеальним для медитацій. Енергетика мінералу дозволяє розширювати і змінювати свідомість, на якийсь час відключатися від побутових проблем і життєвої рутини. Прекрасний провідник у тонкі світи. М'які та ненав'язливі вібрації каменю допомагають торкнутися вищих сфер без особливого ризику саморуйнування. Заспокійливо впливає на центральну нервову систему, усуває негативні моделі мислення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары