Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Маска-пінка від чорних цяток, some by mi

460 грн
Описание

маска-пінка з ВНА -кислота (саліцилова), яка сама спінюється після нанесення і допомагає растовріть чорні точки і очистити пори.

Натуральна маска, більше схожа на свіже смузі, забезпечує 3-етапний догляд:

Саліцилова кислота природного походження (5,000ppm) - за 3 хвилини розчиняє чорні і білі крапки, а також ороговілі частинки шкіри і інші забруднення, ефективно очищаючи пори.2.Бульбашки з саліцилової кислотою, перемелені Чайне листя і гранули конняку - за 1 хвилину легкого масажу діють як супер-м´який скраб і допомагають видалити чорні крапки.

Зелений чай (240,000 ), що містить комплекс таніни - за 1 хвилину звужує пори і піклується про еластичність шкіри.

Маска містить цілу джерело корисних елементів - комплекс з 16ти видів чаю: Гібіскус, Центелла, Календула, Жасмин і Ройбуш допомагають видалити забруднення і зволожити шкіру, Лаванда, Соснові голки, Червона конюшина і Розмарин підтримують чистоту пір, а Зелений чай, Бамбук, Полин, Лавр, Айва, Шафран і чай з шкаралупи каштанів відновлюють еластичність пір і запобігають їх збільшення.

Засіб має слабокислотні рН-рівень (5.5), не містить шкідливих інгредієнтів і пройшло дерматологічні перевірки.

Застосування : нанесіть піну на суху шкіру тонким шаром, як маску.Після піноутворення, додайте невелику кількість води, промассируйте шкіру, змийте піну теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Сухая
Продавец
stad.nik
stad.nik
Супер-продавец
Полтава
78% выполненных заказов
Была