Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Німецький дитячий смарт-годинник kinder sos handy

799 грн
Описание

Виробник: Handy
Тип: Смарт-годинник

Дитячий смарт-годинник KINDER SOS HANDY привезений з Німечини, новий без оригінальної коробки. Повністью справний та працюючий. В комплекті: смарт-годинник та USB кабель для підзаряди.

Операційна система: Android
Спеціальна функція: Дисплей часу, будильник, GPS
Технологія підключення GPS: GPS Integriertes GPS
Розмір екрану: 1,44 дюйма
Термін служби батареї: 8 годин
Язики інтерфейсу: Англійська, Німецька, Іспанська, Французька, Італійська

Про цей предмет
Ідеальний багатофункціональний смарт-годинник. Кольоровий сенсорний екран високої роздільної здатності 1,44 дюйма, підтримка кожної мови, подвійне спілкування, вбудований слот для нано-SIM-карти, камера, ліхтарик, математична гра тощо. Батьки можуть встановити будильник будь-коли та будь-де. Простий у використанні, це найкращий вибір для подарунка на день народження.
GPS & SOS екстрений: розроблено для безпеки дітей. У додатку «Setracker2» батьки можуть занести в телефонну книгу 3 номери телефонів. Натисніть і утримуйте кнопку SOS протягом 3 секунд, щоб набрати 3 телефонні номери та здійснити екстрений дзвінок у 2 цикли, доки хтось не відповість на сповіщення програми. Служба GPS. Вам потрібно завантажити на свій телефон "Setracker2", який сумісний з усіма телефонами iOS і Android.
Водонепроникний смарт-годинник IP67: водонепроникний і пилонепроникний смарт-годинник для дітей, який ефективно захищає ваш розумний браслет. Його не потрібно знімати під час дощу, пірнання, купання чи іншої повсякденної діяльності. Не можна використовувати в гарячій воді, лазні або сауні. Не натискайте жодних кнопок під водою.
Не заважайте, коли дитина йде до школи або відвідує уроки, батькам не потрібно хвилюватися, що дитина заважає вчитися. Батьки можуть встановити режим «Не турбувати» на 3 періоди. Ця функція вимикає всі функції - телефон, гру, музику, камеру тощо, за винятком функції SOS.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Совместимая ОС:
Android

Похожие товары