Все категории
Добавить товар

Газовий проточний водонагрівач grandini jsd 20a-1

4950 грн
Описание

Газовий водонагрівач Grandini GWH JSD20-A1 NEW привертає особливу увагу своїми неперевершеними перевагами порівняно з іншими аналогічними пристроями. Його функціонування незалежне від електромережі, що робить його ідеальним варіантом навіть у випадку низького тиску газу. Модель оснащена сітчастим фільтром, вентиляційними отворами і має модернізований пальник. Конструкція пристрою дуже проста, а монтаж та обслуговування максимально зручні.

Під час роботи вода підігрівається до потрібної температури автоматично, коли відкривається кран, і газове полум'я автоматично вимикається при закритті крана. Живлення пристрою забезпечують батарейки, що забезпечує незалежність від електромережі.

Регулювання подачі газу та води є незалежним, що робить контроль температури максимально простим. Сітчастий фільтр запобігає забрудненню теплообмінника, що продовжує термін служби пристрою. Модернізована конструкція пальника уникне відділення полум'я, забезпечуючи стабільну роботу.

Компактні розміри пристрою дозволяють монтувати його практично в будь-якому місці, а його проста конструкція робить установку та обслуговування легкими та швидкими, що є вигідним для користувача.

Пристрій оснащений комплексом систем безпеки, включаючи датчики контролю тяги та температури, захист від замерзання та інші. Додаткові переваги включають цифровий дисплей для відображення температури води, зручні ручки керування та режим "Зима-Літо".
Технічні характеристики газової колонки Grandini GWH JSD20-A1:

Теплова потужність 20 кВт
Тип газу Природний газ
Номінальний тиск газу 2000 Па
Тиск води 0,03~0,16 МПа
Номінальна продуктивність ГВП 10 л/хв ∆t=25°C
Живлення батарейки струм 3 вольт
Габарити, мм 590 х 340 х 140
Діаметр димоходу, мм 110
Гарантія 1 рік

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize