Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Нічник проектор світильник зоряного неба космонавт астронафт

850 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Нічники

Світильник нічник проектор зоряного неба Космонавт пульт астронафт космонафт проектор 8 режимів Оригінал    

Лазерний нічник-проектор зоряного неба Астронавт створить барвисті, непередбачувані туманності та реалістичні сни, зіркові галактики високої чіткості та злегка мерехтливі зірки, а також поєднання кількох кольорів нагадає вам про саму розслаблюючу ніч під зірками.

Його можна перемикати за допомогою пульта дистанційного керування чи кнопок.
З LED-світильником "Космонавт" щовечора можна спостерігати за яскравими різнокольоровими картинками різних галактик прямо зі свого ліжка.
Нічник "Астронавт" - це проектор зоряного неба, з 8 вбудованими варіантами кольорів космічних галактик. Світильник виконаний у формі людини у костюмі астронавта, а підставка імітує поверхню Місяця.

Проектор-світильник "Космонавт" має рухливі руки (можуть обертатися довкола своєї осі). Також змінюється положення голови завдяки кріпленню до тіла магнітною абсорбцією (можна повернути в різні боки під кутом до 90 градусів). На шоломі фігурки розміщена камера самого проектора, тобто, повертаючи голову астронавта, ви можете змінювати положення зображення-проекції.
  Зірковий проектор Туманність і Зіркове світло можна проектувати окремо або одночасно. Відображаються різні ефекти туману, а швидкість та яскравість туману можна регулювати за необхідності.
Управління світильником-проектором здійснюється за допомогою 3 кнопок, які розташовані на корпусі фігурки, а саме на ранці Астронавта. Також тут розміщено роз'єм живлення та індикатор часу.
Інструкція з керування нічником "Космонавтом"

  Кнопка живлення. При одномоментному короткому натисканні виконується запуск проекції зоряного піднебіння.
Кнопка перемикання туманності. Одномоментні короткі натискання змінюють кольори туманності. Довге натискання кнопки вимикає/запускає зображення туманності.
  Кнопка перемикання зоряного неба. Коротке натискання кнопки змінює частоту згасання зірок. Довге натискання кнопки вимикає/запускає проекцію зірок.

У комплекті із проектором зоряного неба "Астронавт" йде пульт ДК із зоною дії до 5м. З нього можна також керувати нічником: змінювати 8 кольорових проекційних зображень; встановлювати яскравість; змінювати швидкість проекції; встановлювати таймер автоматичного вимкнення через 45 або 90 хвилин.
Зверніть увагу! Лазерний проектор розміщений на голові астронавта досить потужний, тому не спрямовуйте його у вічі! Включати нічник дітям можна лише під наглядом дорослих! Голова та тулуб фігурки астронавта кріпляться між собою магнітами. Не розділяйте голову і корпус занадто сильно, щоб не пошкодити стрічку, що з'єднує їх.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Зелёный

Похожие товары