Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Нічник

1250 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Нічники

Обмін

Нічник бездротовий заряджання LOSSO "G-Luminate" — Bluetooth-світильник з колонками та можливістю керування режимами роботи через смартфон. Стильний оригінальний дизайн у формі літери G, а також багатофункціональність лампи, зробили її досить популярною та зажаданою.

На світлинах до товару представлені безпосередньо наші світильники, тому Ви точно можете бути впевнені, що отримаєте оригінальний товар, а не копію з заниженими параметрами, які так часто трапляються на нашому ринку! Наш нічник LOSSO "G-Luminate здивує Вас без жодних сумнівів!

RGB Лампа виготовлена з якісного ABS-пластику, має на корпусі дисплей з електронним годинником і платформу з бездротовою зарядкою для ґаджетів.

Настільний світильник LOSSO має низку переваг і безліч корисних функцій:

256 світлових режимів із різноманітним поєднанням кольору та динамікою їх зміни;
вбудована бездротова зарядка для смартфонів та інших ґаджетів, що підтримують цю функцію — вихідна потужність заряджання: 5W — 7.5W — 10W — 15W;
колонки потужністю 3W з можливістю керування через смартфон;
електронний годинник на корпусі з будильником;
можливість керування лампою та колонками з застосунками Happy Lighting на телефоні.
Для перемикання режимів роботи, яскравості світіння лампи, керування музикою й настроюванням часу можна використовувати кнопки на корпусі лампи. Для ширших можливостей необхідно завантажити застосунок Happy Lighting. За допомогою нього Ви зможете регулювати яскравість, вибирати будь-які відтінки та динаміку зміни кольорів, керувати гучністю й послідовністю програвання музичних композицій. Також застосунок дає змогу гнучко настроїти автоматичне вмикання і вимикання лампи за заданими тимчасовими параметрами, поєднувати музику зі світловим режимом і налаштовувати голосовий вплив на колірний режим лампи.

Нічник LOSSO комплектується зарядним пристроєм — адаптером, потужністю 30 Вт і кабелем Type-C — USB завдовжки 1 м. Зверніть увагу, що використання стороннього зарядного пристрою може не повністю розкрити всі функції світильника або спровокувати його некоректну роботу. Щоб цього уникнути, використовуйте сертифіковані зарядні пристрої потужністю від 30 Вт.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Зелёный
Продавец

Похожие товары