Всі категорії
Додати товар

Подарунки на свята ремінь та портмоне коханому чоловікові

1550 грн
Опис

Набір, що складається з ременя та гаманця чорного кольору, не залишить байдужим жодного чоловіка. Крім стильних аксесуарів у подарунок він отримає ще й іменне гравіювання на них безкоштовно!

Радуйте свого коханого чоловіка, не прив'язуючись до свят.

Подарунковий набір для нього зі шкіряним ременем та гаманцем ручної роботи з гравіюванням – це 100% влучення в ціль. Універсальний чорний колір підійде як для ділового стилю, так і для повсякденної цибулі. Простота та функціональність цих речей – те, що чоловік справді оцінить.
Шкіряний ремінь виконаний із натуральної шкіри. Ширина ременя 3,8 см. На петлі ми можемо зробити іменне гравіювання. Ремені представлені у 3х розмірах (будь ласка, ознайомтеся з розмірною сіткою у фото товару)

Шкіряний чоловічий гаманець виконаний із натуральної шкіри Crazy Horse з вінтажним ефектом. Гаманець має 1 відділення для купюр, 4 слоти для карток та 1 відділення для монет. Також є внутрішня кишенька для візиток, карток або невеликий заначки. Ми можемо додати гравіювання як зовні, так і всередині гаманця абсолютно безкоштовно!

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Колір чорний
Матеріал виробів:
Персоналізація: іменне лазерне гравіювання
Подарункова коробка: картонна
Розмір гаманця: у закритому вигляді: 11.5 x 9 x 1 см, у відкритому вигляді: 22.5 x 9 x 1 см
Розмір коробки: 18 х 18 х 12 см
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Матеріал: Шкіра

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?