Всі категорії
Додати товар

Шкіряний маленький гаманець з гравіюванням ініціалів

750 грн
Опис

Що може зробити особливим подарунок? Правильно, унікальність та неповторність. Невеликий гаманець з гравіюванням ініціалів буде особливим подарунком.

Гаманець з натуральної шкіри – must have кожного, хто цінує зручність та якість. А для тих, хто дбає ще й про економію місця та комфорт, ми створили унікальний міні гаманець. Він місткий і практичний, незважаючи на невеликі розміри. У гаманці є зручне основне відділення для купюр, ви зможете зберігати там абонемент у спорт-залі або кредитні картки, а також монети, які з кожним днем ​​все більше входять у наше життя.

Такий гаманець може бути як жіночим, так і чоловічим аксесуаром. Виберіть колір та гравіювання та ви отримаєте унікальне шкіряне портмоне, створене спеціально для Вас. Міні гаманець доступний для замовлення в декількох кольорах. Для його створення ми використовуємо натуральну вінтажну шкіру Crazy Horse. Ви здивуєтеся тому, як приємно тримати такий гаманець у руці.

Якщо ви вибираєте подарунок, то обов'язково доповніть гаманець дерев'яною коробочкою з індивідуальним гравіюванням. Це красива та універсальна упаковка. Крім того, таку коробочку ніхто точно не викине! Вона може бути гарним доповненням інтер'єру.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Характеристики:
Матеріал - Шкіра Crazy Horse
Персоналізація - Іменне лазерне гравіювання
Матеріал коробки - Березова фанера або картон
Розмір гаманця у відкритому вигляді – 28 x 10 x 0,75 см
Розмір гаманця у закритому вигляді – 10,2 x 10 x 1,5 см
Наполеня гаманця - 1 відділення для монет; 1 відділення для купюр; 2 слоти під карти
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Матеріал: Шкіра
Вигляд шкіри: Шкіра ВРХ
Розташування: Горизонтальне
Кількість відділень для купюр: 1 відділення
Персоналізація: З гравіюванням
Тип застібки: На кнопках
Розмір: Маленький

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари