Всі категорії
Додати товар

Міні гаманець жіночий з гравіюванням ініціалів на замовлення

750 грн
Опис

Не всім подобаються великі та об'ємні аксесуари. Деякі цінують маленькі та зручні предмети. Міні гаманець жіночий точно сподобається тим, хто хоче, щоб гроші та картки були завжди з собою, але не займали багато місця.

Гаманець з натуральної шкіри – must have кожного, хто цінує зручність та якість. А для тих, хто дбає ще й про економію місця та комфорт, ми створили унікальний міні гаманець. Він місткий і практичний, незважаючи на невеликі розміри. У гаманці є зручне основне відділення для купюр, ви зможете зберігати там абонемент у спорт-залі або кредитні картки, а також монети, які з кожним днем ​​все більше входять у наше життя.

Такий гаманець може бути як жіночим, так і чоловічим аксесуаром. Виберіть колір та гравіювання та ви отримаєте унікальне шкіряне портмоне, створене спеціально для Вас. Міні гаманець доступний для замовлення в декількох кольорах. Для його створення ми використовуємо натуральну вінтажну шкіру Crazy Horse. Ви здивуєтеся тому, як приємно тримати такий гаманець у руці.

Якщо ви вибираєте подарунок, то обов'язково доповніть гаманець дерев'яною коробочкою з індивідуальним гравіюванням. Це красива та універсальна упаковка. Крім того, таку коробочку ніхто точно не викине! Вона може бути гарним доповненням інтер'єру.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Характеристики:
Матеріал - Шкіра Crazy Horse
Персоналізація - Іменне лазерне гравіювання
Матеріал коробки - Березова фанера або картон
Розмір гаманця у відкритому вигляді – 28 x 10 x 0,75 см
Розмір гаманця у закритому вигляді – 10,2 x 10 x 1,5 см
Наполеня гаманця - 1 відділення для монет; 1 відділення для купюр; 2 слоти під карти
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Матеріал: Шкіра
Вигляд шкіри: Шкіра ВРХ
Кількість відділень для купюр: 1 відділення
Персоналізація: З гравіюванням
Тип застібки: На кнопках
Розмір: Маленький

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари