Всі категорії
Додати товар

1961! запонки срср завод російські самоцвіти латунь патина зелена яшма натуральний...

469 грн
Опис

Запонки - це завжди стильно! Цей аксесуар підкреслює статус і доглянутість як чоловіки, так і жінки, особливо коли мова йде про вінтажній речі з легкою ноткою ностальгії! Оригінальні запонки 1961 року виробництва Ленінградського ЗА "Російські самоцвіти". Історія заводу бере свій початок з 1912 року, коли імператорським указом Миколи II було засновано Товариство для сприяння та покращення кустарного гранувального і шліфувального промислу «Російські самоцвіти». Виконані з латуні,- міцного металу, зносостійкого і дуже ефектного! Декоровані кабошонами натуральної зеленої яшми! Напівдорогоцінне каміння приваблюють природністю, тому часто потрапляють в центр уваги! Спокійні природні відтінки і унікальні візерунки включень роблять навіть однакові моделі особливими! Чарівний смарагдовий колір у поєднанні з високою міцністю виробного каменю зробили цей вид яшми матеріалом для творів мистецтва світового масштабу! Зелена Яшма відноситься k мінералів, що мають не тільки суто естетичну значущість, але й визнані лікувальні властивості. Запонки имееют приятную мигдалевидную форму и классическую застежку-зажим.
Размер: 20 х 12 мм, камень: 15 × 7 мм. Изделия маркированы, имеют клеймо "РС1" (Русские самоцветы, 1961 год), а также клеймо приборной инспекции.
Состояние отличное, как для вещи с историей! Металл покрыт благородной патиной.
Приобретение данного изделия станет действительно достойным - нельзя оценить дух времени, который они несут в себе, истории людей, которым они принадлежали, смену стилей и эпох, изменчивость моды!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Зелений
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Натуральний камінь

Схожі товари