Всі категорії
Додати товар

Органайзер для поїздок "час подорожей"

850 грн
Опис

Усі люблять подорожі, вони асоціюються із відпочинком, можливістю побачити нові міста та культуру інших країн. Органайзер для поїздок “Час подорожей” – зручний та практичний атрибут у будь-якій поїздці.

Жіночий шкіряний тревел-кейс є одним із найзручніших атрибутів для досвідченого мандрівника. Такий подарунок буде ідеальним для всіх, хто багато часу проводить у дорозі. Завдяки тревелу кейсу Ви зможете разом зберігати документи, паспорт, гроші, картки і навіть телефон. Унікальності додасть персональне гравіювання та подарункова дерев’яна коробка.

Шкіряний органайзер виконаний зі шкіри Crazy Horse. Краї вироба не обробляються для того, щоб підкреслити високу якість використовуваних матеріалів. Виконаний з такої шкіри він служитиме багато років.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Характеристики: Матеріал - шкіра Crazy Horse
Розмір в закритому вигляді: 10 х 15,5 см
Розмір у відкритому вигляді: 21 х 15,5 см
Товщина: 1 см Кількість відділень: 1 відділення для купюр, 1 відділення для паспорта, 2 слотів для карток
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Матеріал: Натуральна шкіра
Колір: Бордовий
Колір: Зелений
Колір: Коричневий
Колір: Синій
Тип: Обкладинка для інших документів
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?