Всі категорії
Додати товар

Браслет, оберег, алатир, макош, велес. слов'янський обеги, мікровишивка

575 грн
Опис

Браслет 3в1 Алатир, Макош, Велес.

Мікровишивка. Ручна робота.

♥️Алатир заспокоює розум, гармонізує енергію, нервову систему, дає відчуття твердої основи під ногами та внутрішнього стрижня, збільшує внутрішню силу, міць, сприяє концентрації, зібраності, впевненості, зміцнюючи дух і здоров'я фізичного тіла. Збільшує життєву силу, сприяє виникненню та сушінню. Дає активність, допитливість. У бойових практиках допомагає твердо стояти на ногах і наносити потужніші удари. Допомагає підіймати важкі речі, вони стають легшими. Підімає дух людини.

♥️Богиня Макош уособлює саму силу природи, її творчість, вміння виробляти життя і красу. Одноємний зневоднений є продовженням усього цього і насамперед призначений для того, щоб захистити жінку та її ранок від будь-якого захворювання, і дати змогу стати матір'ю. Тут простежується вся суть слов'янської ідеології, де жінка — це небесне подосконалення богині, вміст життя. Оберег Макоші націлений і на те, щоб зміцнити сімейний зв'язок між чоловіком і жінкою, зробити їхню сім'ю міцнішою, і коханішою.

Оберег Макош спрямований також на те, щоб розбудити тягу до творчої енергії та потоку життєвої енергії.
У більш вузькому розумінні оберег Макош — це оберег інтуїції. Він допомагає відкрити свідомість для потоку інформації, яку не може сприйнят мозок, але доступна в розумінні людському духу. Інтуїція — це здатність відчувати нематеріальні сигнали, які надає нам Всесвіт. Про тих, у кого добре розвинена інтуїція, зазвичай говорять, що вони народилися в сорочці. Такі люди немов заздалегідь можуть відчути неминучу біду, і уникнути її.

♥️Оберіг ВЕЛОС — пов'язаний із магічними здібностями, кардинально змінює життя власника, оберігає. Здатний примножувати матеріальні речі. Символ допомагає всім, хто цілеспрямовано йде до своєї свободи та бажає набути мудрості, сприяє своїм власникам відчути гармонію з усім світом.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Сплав Текстиль
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?