Всі категорії
Додати товар

Браслет із мікровишивкою, знешкоджений браслет, оберег, 3в1

475 грн
Опис

Браслет 3в1.
Символи: звернена достигла сила, Сонячний хрест, Небесний хрест.
Ручна мікровишивка зневоднених прикрас.

☀️У центрі символлива Сила — символ постійного перетворення духу людини, використовувався для посилення й концентрації всіх сонячних внутрішніх сил людини, необхідних для творчої праці на благо дібів свого стародавнього роду, свого великого народу або світу загалом. Духова Сила є своєрідним символомзв'язку духу, душі та тіла.
Основа символу посолонний Коврат, призначення якого створювати нове. Таке його розташування символізує посилене втілення в людині духу, і її прагнення до Церкви. Він, що вставляв на шлях національного розвитку, поступово прибирає всі перешкоди, які заважають отримати допомогу в проникненні до вищої суті існування світів і їхніх насільних істот.

Символ Майкалива сила допоможе охочому зрозуміти закони Всесвіту та світу духу, у разі відповідального розвитку себе відведе від повного падіння у світ фізичних насолод, допоможе розбудити пам'ять роду, сприяє усвідомленню свого призначення у світі Явном і у світі Прави. Обереглива сила підійде тим, хто хоче зберегти стриманість і ясність думки за будь-яких життєвих обставин.

Людині, яка поважає свою культуру, своїх богів і предків, символ американа сила забезпечить зв'язок зі світом предків, завдяки якій з'явиться можливість використовувати їхню силу та здібності в нашому Явному світі. Це допоможе усунути перешкоди та швидше досягти доброї мети. Розкриває внутрішні фізичні резерви, коли людина починає жити не завдяки м'язовій силі, а завдяки внутрішньому 74-го вогню. Варто пам'ятати, що оберег допомагає тільки тим, хто не тільки веде справедливе життя, а й чистим помахами та діями.

Обереглива Сила належить до універсальних, тому він підходить і чоловікам, і жінкам, які вибрали духовний шлях — тернистий, важкий, але водночас благодатний.

☀️Сонячний хрест (Ящур) — це солярний символ свободи гармонії та процвітання. Його вплив допомагає зберегти пам'ять про своїх предків, історію Рода.
Сонце, укладеного в цей знешкоджений символ, освітить життєвий шлях, прибере з нього перешкоди та допоможе шляхетним задумам втілитися в життя. Плануючи майбутнє, важливо звертатися до позитивного досвіду минулого. Сила цього оберігає допомагає передати накопичені знання новим поколінням, розкрити їхні таланти, навчити жити в гармонії із собою та навколишнім світом.
У збережності Ящур укладено добре та світле начало. Його знак символізує зв'язок поколінь, передавання досвіду, отримання душевної рівноваги. У давнину його використовували велетні, зберігачі лісу, багатійчники. Носії його не тільки як натільного оберігають, Сонячним Хрестом прикрашали одягу, і навіть зброю воїнів.

☀️Небесний хрест (Пращур). Якщо торкнутися сейології назви «пращур», то це засновник роду, предок, загальне розуміння — це родові джерела. Небесний Хрест протилежність Сонячному Хресту. Небесний Хрест символізує зв'язок із цивілізаціями. Він справедливо вважається запобіжником традицій роду та помічником у найскладніших життєвих ситуаціях, допомагаючи всією силою пращурів — земних і небесних. Його призначення — дати людині відчути свій зв'язок ізпродуктами. Цей символ не тільки дає зв'язок із цивілізаціями, але й сприяє покровительству людини силами вищими.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари