Всі категорії
Додати товар

Браслет з рожевого кварцу 12 мм

460 грн
Опис

Камінь: Рожевий кварц
Розмір бусин: близько 12 мм
Браслет на гумці (розтягується).
Упаковка: подарункова чорна коробка.
Доступні розміри: 14-15, 16-17, 18-19 см
Ціна за одиницю.
Місцезнаходження: Бразилія, Мінас-Жерайс
У камені допускається присутність природних нерівностей і включень. Даний товар продається в асортименті, може трошки відрізнятися розміром і зовнішнім виглядом від представлених на фотографіях.

РОЖЕВИЙ КВАРЦ - різновид кварцу рожевого кольору.

ВЛАСТИВОСТІ Сингонія: Тригональна Склад (формула): SiO2 Колір сліду: Білий Прозорість: Непрозорий, прозорий, просвічуючий Злам: Раковистий Блиск: Скляний Твердість: 7 Густина (відносна вага), г/см3: 2,6 Особливі властивості: Рожевий кварц може мати ефект астеризму - на полірованій поверхні у кабошонах або кульках іноді з'являється шестипроменева зірка. Вона не така чітка і інтенсивна, як у сапфірів, але дуже добре видна.

МОРФОЛОГІЯ
Рожевий кварц дуже рідко утворює кристали, і їх розміри рідко перевищують 1 см в довжину. Найчастіше цей рожевий напівдорогоцінний камінь зустрічається у вигляді масивних агрегатів чи сплошних кристалічних мас.

ПОХОДЖЕННЯ Рожевий кварц утворюється переважно в пегматитах.

ЗАСТОСУВАННЯ
Рожевий кварц - це дуже популярний прикрасний камінь. З нього виготовляють різноманітні прикраси, включаючи ті, що в дорогоцінних металах: вставки в кільця, сережки, намиста, кулона, чотки, браслети. Найбільшої популярності набуває прозорий рожевий кварц, який використовується як дорогоцінний камінь. Непрозорий рожевий кварц, ціна на який значно нижча, може використовуватися для виготовлення авторських панно і мозаїк.

ЛІКУВАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ
Лікувальні властивості рожевого кварцу дозволяють говорити про цей мінерал як про справжній джерело краси і молодості. З його допомогою в народній медицині лікують:
серцево-судинну систему людини;
венеричні захворювання, захворювання нирок;
захворювання підшлункової залози та діабет;
шкірні захворювання.

МАГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Магічні властивості рожевого кварцу в багатьох відношеннях обумовлені його ніжним відтінком. З давніх часів цей камінь вважається покровителем всіх закоханих. З його допомогою можна знайти гідного співрозмовника в житті та захиститися від мелочових і злобних людей, які зустрічаються на життєвому шляху кожної людини. Вироби з рожевого кварцу здатні створювати в приміщеннях ефект "домашнього вогнища", тепло сімейного кола, що позитивно впливає на дитячу психіку. У виробах з рожевого кварцу з ефектом астеризму енергія в багато разів перевершує енергію звичайного рожевого кварцу.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Принт:
Без принту
Продавець
gushe...
Gushel Workshop
Миронівка
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари