Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мідна брошка мандала манипура чакри з цитрином

1475 грн
Опис

❈ Брошка ⋞RAM⋟
❈ Брошка виконана у вигляді янтри, що активує третій енергетичний центр - Маніпуру
❈ d - 7,5 см, довжина голки - 5 см, голка d - 0,12 см, камінь d - 1 см
❈ Фактичні кольори можуть дещо відрізнятися залежно від налаштувань екрана
❈ Брошка виготовлена ​​з міді та природного цитринового каменю. Мідний метал змінює колір від окислення киснем, вологою та контактом зі шкірою. З часом він покривається патиною. Це надає мідним виробам більш благородний вигляд
❈ Мідь (2 мг / день)
- Телець, Стрілець
- Сакральна чакра
- Цілющі властивості: покращує самопочуття, потік енергії Ци. Це надає життєвих сил і приносить удачу, особливо якщо вам потрібно знайти втрачене майно.
- Фізичні лікувальні властивості: підвищує сексуальність, покращує кровообіг та стан суглобів. Стимулює обмін речовин і сприяє детоксикації організму. Знімає втому та виснаження, занепокоєння, виснаження, загальне нездужання, допомагає при інфікованих ранах, отруєннях, запаленні, артриті та ревматизмі.
- Емоційні, психічні цілющі властивості: відновлює емоційний баланс. Знімає надмірне збудження.
❈ 💎 КАМЕННИЙ ЦИТРИН - кварцово-жовтий, золотистий, лимонний
ЛІКУВАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ
«Камінь грошей» - приваблює багатство і багатство. Сприяє навчанню, письму, просвітництву, прояву творчих здібностей, вирішенню проблем та новим починанням. Підходить людям, які працюють з нерухомістю.
Камінь добробуту. Покращує травну систему і лікує всі порушення, пов’язані з нею. Лікує зір, серце, нирки, щитовидку, тимус. Сприяє регенерації тканин, допомагає при анемії, жовтяниці, нудоті, блювоті, а також при отруєнні алкоголем або наркотиками.
Це допомагає поліпшити стосунки, підвищити самооцінку, підходить для роботи з аурою, допомагає позбутися емоційних токсинів і гніву. Поновлює баланс енергії інь та ян
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Тематика: Космос
Колір: Помаранчевий
Матеріал: Мідь

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари