Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мідна брошка мандала вішуддха чакри з намистинами з натурального мінералу аквамарин

2950 грн
Опис

Мідна брошка мандала вішуддха чакри з намистинами з натурального мінералу аквамарин.

❈ Брошка ⋞ HUM ⋟
❈ Активатор Янтри Права чакра Вішуддха
❈ Довжина - 7,5 см, ширина - 7,5 см, довжина голки - 3,5 см, голка d. - 0,15 см, Кам'яні намистини неправильної форми різного розміру 0,4 - 0,5 см
❈ Фактичні кольори можуть дещо відрізнятися залежно від налаштувань екрана
❈ Брошка виготовлена ​​з міді та натурального каменю яшми. Мідний метал змінює колір від окислення киснем, вологою та контактом зі шкірою. З часом він покривається патиною. Це надає мідним виробам більш благородний вигляд
❈ Мідь (2 мг / день)
- Телець, Стрілець
- Сакральна чакра
- Цілющі властивості: покращує самопочуття, потік енергії Ци. Це надає життєвих сил і приносить удачу, особливо якщо вам потрібно знайти втрачене майно.
- Фізичні цілющі властивості: підвищує сексуальність, покращує кровообіг і стан суглобів. Стимулює обмін речовин і сприяє детоксикації організму. Знімає втому та виснаження, занепокоєння, виснаження, загальне нездужання, допомагає при інфікованих ранах, отруєннях, запаленні, артриті та ревматизмі.
- Емоційні, психічні цілющі властивості: відновлює емоційний баланс. Знімає надмірне збудження.
❈ QU АКВАМАРИН - ЛІКУВАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ:
Захищає мандрівників. Стимулює роботу мозку, покращує інтелект. Сприяє навчанню та спілкуванню, наділяє мужністю, толерантністю та відповідальністю. Допомагає у бізнесі.
- ВЛАСТИВОСТІ ФІЗИЧНОГО ЛІКУВАННЯ:
Корисний для нирок, лімфи, крові, очей, зубів. Допомагає при запаленні залоз, затримці рідини в організмі. Охолоджується в жарку погоду.
- ПСИХО ЕМОЦІЙНІ ВИЛУЧЕННЯ ВИЛИЧЕННЯ
Приносить спокій, співчуття, духовне усвідомлення та розвиток. Це допомагає відкрити правду про себе і засудити когось. Сприяє контакту з внутрішнім та вищим я. Підходить для використання під час медитації, допомагає зосередитися. Акуратно миє блоки чакрами. Він також використовується під час візуалізації.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Тематика: Космос
Колір: Помаранчевий
Матеріал: Мідь

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари