Всі категорії
Додати товар

💍💙 овальне кільце у вінтажному стилі натуральний камінь бірюза

220 грн
Опис

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🌳🐩 Кільце у вінтажному стилі з натуральним каменем бірюза. Кільце має регулювання розміру, основа кільця сріблястого кольору із чорнінням. Перегляньте відео огляд цього кільця (під фотографіями товару), щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є таке ж кільце з іншими натуральними каменями.

Розмір: 3,2 х 2,6 см, розмір кабошона 18х25 мм

Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь бірюза

🧙‍♂️👆 Бірюза вважається щасливим і добрим каменем. Вона несе в собі сильну захисну силу, матері часто робили обереги з бірюзи для своїх дітей, щоб відігнати злих духів, хвороби та погані сни.

Камінь несе в собі жіночу енергетику, приносить у будинок тепло та затишок, наділяє життєвою мудрістю та інтуїцією, допомагає зберегти та примножити сімейний бюджет. Щоб залучити гроші, бірюзу неодмінно оговтали в золото. Якщо ж людина шукає кохання, вона має носити бірюзу у сріблі.

Крім магічних властивостей бірюза, особливо блакитна, здатна стати талановитим лікарем. Вона сприятливо впливає на психологічне та нервове здоров'я людини. Бірюза позбавляє безсоння, сприяє релаксації, знімає головний біль.

Народні цілителі радять тривалий розгляд цього мінералу для розслаблення очних нервів та покращення зору.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари