Всі категорії
Додати товар

🍊🍋 яскраве осіннє кольє-буси чокер з підвіскою "лунниця" натуральний камінь агат

425 грн
Опис

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🍊🍋 Яскраве кольє-чокер з натурального каменю жовто-жовтогарячий агат з підвіскою у формі місяця (оберіг лунниця). Ця прикраса має потужну енергетику місяця (див. опис амулету нижче). Фурнітура сріблястого кольору є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу. 🍊🍋
------------------------------------------
❗️🔷В наявності є подібні чокери та кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содаліт, місячний камінь, лабрадорит, авантюрин, рожевий кварц, содаліт та інші камені.
------------------------------------------
Розмір: довжина 42 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 6 мм, розмір підвіски 2х1,8 см.

Склад: натуральний камінь агат, ювелірний сплав.

🧙‍♂️👆 Лунніці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.

Жовтий агат сприяє заспокоєнню, дає внутрішню силу та допомагає при медитаціях. А також відволікає від життєвих проблем та дає сили впоратися з неприємностями.

Помаранчевий агат має здатність загострювати інстинкт самозбереження, дарує натхнення, розвиває самостійність.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари