Всі категорії
Додати товар

🌛🌞 намисто чокер оберіг "лунница" натуральний сонячний камінь гелиолит і жовтий нефрит місяць

425 грн
Опис

🌛🌞 Кольє намисто з натурального сонячного каменю (гелиолит) з красивою огранюванням, поблискувала й на сонці. Прикрашений підвіскою у формі місяця (оберіг лунница) з натурального каменю жовтий нефрит. Це прикраса має потужну енергетику і об'єднує в собі силу сонця і місяця. Також нагадую, жовтий колір - колір сезону 2021. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🌛🌞

❗️🔷В наявності є подібні чокеры і кольє з інших натуральних каменів: лабрадорит, флюорит і інші камені.

Розмір: довжина 40 см, діаметр намистин 3 мм, розмір підвіски 2х1,5 див.

Склад: натуральний камінь гелиолит (сонячний камінь), жовтий нефрит, ювелірний сплав.

🧙♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберіг, який виготовляли слов'яни в якості оберега для дівчат і жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність Неба, під охороною якої знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб захистити себе від напастей, забезпечити собі і своїм дітям здоров'я, а вдома - достаток.

Гелиолит (сонячний камінь) допомагає розвинути в людині інтуїцію, фантазію, але може, як і авантюрин, надихнути на непередбачені вчинки. Вважається, що в якості талісмана камінь здатний пробудити в людині любов і потяг до містики, чаклунства і ворожбі.

Жовтий нефрит з глибокої стародавності використовували для лікування різних захворювань нирок. Регулярне використання нефриту допомагає лікувати сечостатеву систему, виводять протоки, сприяє виведенню каменів з різних органів, позбавляє від ниркових кольок. Також мінерал благотворно впливає на печінку.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари