Всі категорії
Додати товар

🐢🌛 кольє-буси чокер "амулет лунниця" натуральний камінь малахіт

380 грн
Опис

🐢🌛 Кольє намисто з натурального каменю малахіт із підвіскою у формі місяця (оберіг лунниця). Ця прикраса має потужну енергетику місяця (див. опис амулета нижче). Фурнітура сріблястого кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🐢🌛
------------------------------------------
❗️🔷У наявності є такі чокери та кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содалит, місячний камінь, лабрадорит та інші камені.
------------------------------------------
Розмір: довжина 45 см + 5 см ланцюжок довжини, діаметр намистин 6 мм, розмір підвіски 2х1,5 см.

🧙‍♂️👆 Луни — виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'ярні як оберіг для дівчат і жінок. Свою назву вона дістала через те, що схожа на серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність Неба, під охороною якого міститься власниця цього оберігає. Слов'янський жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб захистити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома — достаток.

Малахіт — камінь бізнесменів. Щоб справи в бізнесі йшли добре, були вдалі продажі, поєднувалися угоди, необхідно покласти вироби з малахітом в офісі або кабінеті.

Склад: натуральний камінь малахіт, ювелірний сплав.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари