Всі категорії
Додати товар

💚🌛 кольє намисто чокер "лунниця" натуральний камінь нефрит та зелений авантюрин

425 грн
Опис

💚🌛 Кольє намисто з натурального каменю нефрит з підвіскою у формі місяця (оберіг лунниця) з натурального каменю зелений авантюрин. Фурнітура сріблястого кольору є регулювання довжини. Ця оздоба має потужну енергетику місяця (див. опис нижче). Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.💚🌛

❗️🔷В наявності є подібні чокери та кольє з інших натуральних каменів: флюорит, авантюрин, сонячний та інше каміння

Розмір: довжина 45 см +5 см подовжувальний ланцюжок, діаметр намистин 4 мм, розмір підвіски 2х1,5 див.

Склад: натуральний камінь зелений авантюрин, нефрит, ювелірний сплав.

🧙‍♂️👆 Лунніці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.
-------------
Нефрит має високу теплоємність. Він завжди здається теплим і приємним на ощупь. Додатків до області шлунка або біля нірок нефрит діє як тривалий зігріваючий компресс або грілка, поступово знімаючи біль. На Заході його називають "нирковий камінь", вважають, що він найкраще допомагає при лікуванні хвороб нірок.

Нефрит нормалізує тиск, покращує роботу легенів та серця, оберігає від пересихання волосся, зміцнює печінку, шлунок, серце, кості, всю кров'яну систему, зір, слух.

Нефрит має сильну енергетику. Він надає людям почуття м'яка якості, справедливості, прагнення знань, поміркованості життя, сміливості та чистоті. Він сприяє щасливим змінам, виводити із глухого кута. Володіти їм рекомендується тим, хто бажає змінити свій світогляд та спосіб життя, людям, які шукають просвітлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?