Всі категорії
Додати товар

Кольє "геральдичні птахи" темно-червоне з перлинами

1500 грн
Опис

Гармонійна округла форма з лаконічними намистинами з річкових перлів виглядає дуже красиво, цей дизайн користується найбільшою популярністю. Зображення двох геральдичних птахів засноване на народній українській вишивці. Колірна гамма базується на червоному кольорі і доповнена розкішнимии відтінками золота. Кольє виглядає ніби ювелірна прикраса завдяки прозорому ефекту фонового бісеру. Колір фону - темний червоний, нагадує червоний рубін, золотий бісер спокійно виблискує, стрічка темно-червона з малиновим переливом. Зручна напівкругла форма прикраси підійде до будь-якої форми обличчя. Прикрасу можна носити високо під шию, нижче на рівні звичного намиста, або ж із коміром сорочки. Стрічки дозволяють регулювати довжину на ваш смак.
Розмір: ширина центральної частини 15 см, висота 7,5 см, довжина стрічки 50 см.
Матеріали: бісер скляний (Preciosa Чехія), річкові перлини, фетр, канва, натуральна шкіра, репсова стрічка, джинсова швейна нитка.
Колір: темно-червоний, фіолетовий райдужний, золотий; колір стрічки темно-червониий.
Виріб потрібно зберігати в захищеному від пилу місці - в скриньці, шухлядці для біжутерії, в тканинному мішечку, в плоскому вигляді, щоб воно не деформувалося. Уникайте попадання вологи, косметики, парфумів. Виріб можна чистити за допомогою пилососа (на дуже низькій потужності), ватяними подушечками, серветкою для скла (окулярів), м'якою щіткою, пером, тканиною (все, що приємно Вам на дотик). Репсові стрічки можна прасувати і при необхідності споліскувати водою з пральним порошком, як і звичайну синтетичну тканину. Щоб вони менше м'ялися, зберігайте їх у скрученими у валик.
Додаткові характеристики:
Камені / вставки: Перли
Матеріал: Бісер
Матеріал: Намистини
Матеріал: Натуральна шкіра
Матеріал: Нитки
Матеріал: Фетр

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Намистини Текстиль
Стать:
Тематика:
Національна символіка Тварини

Схожі товари