Всі категорії
Додати товар

Кольє з підвісками і кристалами "бірюзовий квітка" латунь данія pilgrim

250 грн
Опис

Елітна ювелірна біжутерія ручної роботи PILGRIM (Данія)

(Нова з етикеткою).
Жіноче, стильне кольє з підвісками: Квіти різних розмірів, блискучих кристалів та темних камінців. Виглядає дуже цікаво, можна носити як чокер (коротке кольє). Є у продажу таке ж кольє зі срібним покриттям та блакитною емаллю підвісок (останнє фото).

Розмір: довжина ланцюжка 36 см + 8 см ланцюжок для регулювання довжини. Розмір центрального кулона 15 см.

Величезний вибір елітної біжутерії з Данії PILGRIM дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

Кожна ювелірна прикраса Pilgrim - це результат ручної роботи, розписана вручну та зібрана вручну.

Особливості біжутерії Пілігрим

Вся продукція Пілігрим створена руками та має сертифікат безпеки. Таким чином, компанія висловлює турботу про людство, і її можна носити навіть дітям.

До складу прикрас Pilgrim входять: безнікелевий сплав, що має антиалергенні властивості, який покривається напиленням золота або срібла. Також використовується гематитове напилення. Матеріали для біжутерії залежить від сезону. Основна складова - це напівдорогоцінне і дорогоцінне каміння, кристали Swarovski, натуральні матеріали, шкіра, перли та перламутр, різні скляні намистини та кольорова емаль.

Біжутерія Pilgrim часто бере участь у показах сезонів мод світових подіумів. У різний час особами торгової марки Pilgrim були відомі голлівудські зірки та супермоделі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?