Всі категорії
Додати товар

🦋🌸 ніжні намисто натуральний камінь раухтопаз димчастий кварц низький кулька 48 см

385 грн
Опис

🦋🌸 Дуже гарне намисто з натурального димчастого кварцу (раухтопаз) низький кульку. Красиво виблискують на сонці. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цих бус, щоб побачити всю їхню красу.

Размер: Длина 48 см, размер бусин 8 мм🦋🌸

🙈🙉🙊 ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВЛАСТИВОСТІ КАМЕНЮ 🙈🙉🙊

❗️❕❗️ Лікувальні властивості каменю❗️❕❗️

Прикраси та талісмани з димчастими кварцами покращують функцію надниркових залоз, гармонізують роботу нирок та підшлункової залози. Мінерал підвищує лібідо та благотворно впливає на репродуктивну функцію. Раухтопаз заспокійливий впливає на психіку, знімає біль. Для цього достатньо тримати камінь у руках до полегшення самопочуття.

❗️❕❗️ Значення знаків зодіаку, магічні властивості ❗️❕❗️

Представницям прекрасної статі кварц допоможе впоратися з депресивним станом, зосередитися на справді значимих речах та подіях. Чоловічій половині варто носити браслет або підвіску з раухтопазом - камінь направить думки у правильне русло і допоможе прийняти важливі рішення.

Придбати ювелірну прикрасу з раухтопазом варто представникам таких професій:

- лікарям (психологам та невропатологам);
- вчителям;
- артистам (музикантам, співакам, письменникам та акторам).

Астрологи радять носити камінь усім Скорпіонам та Терезам – мінерал відкриє їм таємні знання, допоможе пізнати істину на духовному рівні, фізичному та моральному. Хочете досягти наміченої мети чи дійти певного результату? Обзаведіться галтуванням з димчастим кварцом.

Прекрасна взаємодія цього самоцвіту і людей, які народилися під знаком Козерога. Внутрішня сила, що має цей знак, знайде баланс за допомогою каменю, який направить її в правильну сторону.

Терези, особливо жінки, потребують виробу з натуральним димчастим кварцом. Саме дівчатам Терезам, він підходить найбільше, заряджає їх позитивними вібраціями, привносить гармонію та баланс у їх складний та суперечливий характер.

Декільком знакам Зодіаку раухтопаз носити не варто. Занадто емоційні та нестабільні Раки не перенесуть магічний вплив мінералу, який може порушити і без того хиткий баланс їхніх внутрішніх сил.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Сплав
Стать:

Схожі товари