Всі категорії
Додати товар

✨🌞 дизайнерське кольє-буси з підвіскою "кристал" натуральний камінь рожевий та білий...

650 грн
Опис

🌞 Ексклюзивне дизайнерське кольє-буси з комбінації натуральних каменів: кварц асорті (рожевий, білий та жовтий) та гематит. Підвіска у формі фентезійного кристала, фурнітура золотистого кольору, регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього намиста, щоб побачити всю його красу.✨🌞
------------------------------------------
❗️🔷Увага !! У продажу є довгі вечірні сережки з кварцу та гематиту в набір до цих сережок (останнє фото).
------------------------------------------
Розмір: довжина 55 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 8 мм, розмір підвіски 4х1 см.

Склад: натуральний камінь рожевий, білий та жовтий кварц, гематит.

🧙‍♂️👆 Рожевий кварц допомагає згладжувати конфлікти, покращує взаєморозуміння, вносить легкість у спілкування людей, допомагає знаходити і зберігати кохання. З тих пір рожевий кварц став вважатися каменем кохання та гарного настрою.

Регулярне носіння ювелірних виробів із рожевого кварцу сприяє покращенню настрою та зціленню від психотравм. Власник каменю починає відчувати життя по-новому, – підвищується позитивне тло, людина стає більш відкритою і життєрадісною, забуваючи про все погане, що трапилося в житті. Завдяки таким змінам, підвищується комунікабельність, розширюється коло знайомств, з'являється безліч нових друзів та добрих знайомих.

У культурі Сходу рожевий кварц фігурує під назвою «камінь серця» – індійці з його допомогою розкривають та активізують серцеву чакру. Ніжний рожевий мінерал при тривалому спогляданні заспокоює серце людини та наповнює її безумовною любов'ю.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?