Всі категорії
Додати товар

🕸🌸 багаторядне кольє "павутинка" натуральний камінь рожевий кварц багаторядне

350 грн
Опис

Великий вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🕸🌸 Багаторядне оригінальне кольє "павутинка" з натуральним камінням рожевий кварц. У цьому кольє є 6 ниток, об'єднаних однією застібкою. Фурнітура сріблястого кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.

!!! У продаж є подібні кольє з іншого натурального каміння: рожевий кварц, тигрове око, цитрин, рожевий турмалін🕸🌸

Розмір: довжина 55 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, розмір намистин 6-10 мм.

Склад:
натуральний камінь рожевий кварц, біжутерний сплав, текстиль

🧙‍♂️👆 Рожевий кварц універсальний камінь. Він підходить власникам усіх знаків зодіаку. Але особливо сприяють магічні властивості каменю Водоліїв. Для Жінок він створює атмосферу спокою та затишку, гармонії та кохання. Чоловіків рожевий кварц робить добрішими, наповнюючи їх додатковою світлою енергією. Камінь допомагає досягати вершин у кар'єрному зростанні, трудовій діяльності, досягненні цілей. Рожевий кварц вважається магічним антидепресантом. Колір мінералу покращує настрій, підвищує тонус, позбавляє від нічних кошмарів, знімає стрес та полегшує його наслідки.

Цілювачі стверджують, що він може вилікувати глибокі душевні рани. Камінь допомагає знайти спокій та прощення, забути старі образи та налаштовує на кохання, у тому числі і до самого себе.

Лікувальні властивості рожевого кварцу підвищують імунітет, допомагають зміцнити нервову систему, судини та кістковий мозок, лікують лімфатичну систему, покращують показники крові.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?