Всі категорії
Додати товар

🧙♂️🌠 скандинавський амулет "трініті трикветр та руні" на шнурку

150 грн
Опис

✨🧙‍♂️ Кулон на шнурку у формі амулету "Трикветр та руни" (читайте опис амулету нижче) Основа кулона кольору сріблястого кольору з чорнінням. Шнурок кручений, чорного кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. ✨🧙‍♂️

Розмір підвіски 3,5 см, довжина шнурка 45 см + 4 см ланцюжок регулювання довжини

Склад:
Біжутерний метал, текстиль.

🧙‍♂️☝️ З давніх-давен в кельтському вузлі бачили гармонію життя, неподільність і нескінченність буття, єднання духовного початку і матеріального. Трилисник вважався сонячним знаком, що символізує шлях денного світила на небесному склепінні. Схід, зеніт та захід сонця зіставлявся з етапами людського життя.

Здавна сонячний символ використовувався як оберіг. Вважалося, що кельтський трикутник наділяє рішучістю, заряджає впевненістю, притягує удачу, оберігає від поганого ока. Цей знак наносили на одяг та зброю, предмети побуту та прикраси. Амулет трикветр тримали біля самого серця — на грудях чи на шиї.

Жінки бачили у сонячному триголові символ домашнього вогнища та вічного роду. Вишиваючи його на сорочках чоловіків, стежили, щоб візерунки ніде не обривалися. Оберіг трикветр мав захистити коханого від загибелі у нерівній битві, невірності та інших напастях.

У виставі чоловіків кельтський трикутник підживлював енергією, відштовхував нечисту силу і служив надійним щитом у битвах. На нього покладалися, коли хотіли успішно організувати справу, отримати багатий урожай, уникнути серйозної хвороби чи смерті у бою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?