Всі категорії
Додати товар

✊🔨 кулон оберіг "молот м'єльнір" молот тора м'єльнір

125 грн
Опис

✊🔨 Кулон-амулет у формі молота бога Тора "Молот Мільнір" на крученому шнурку. Регулювання довжини на шнурку. Хороша деталізація.

Розмір: кулона 4х2 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Біжутерний сплав, шнур із вощеної нитки.

🧙‍♂️☝️ Амулет молот Тора – сильний оберіг, який здатний не лише захистити свого власника, але й обдарувати його різними здібностями. Цей скандинавський талісман належить одному з найсильніших божеств із скандинавської міфології. Молот Тора називається Мйольнір.

Значення амулету Молот Тора для чоловіків Тор вважається одним із найшанованіших богів у пантеоні скандинавської міфології. Він є сином верховного бога Одіна та богині Йорд, а також входить до групи асів – наймогутніших божеств. Тор наказує громом і блискавками, володіє смертоносною зброєю Мйольніром, що подвоює сили (Мегінг'єрд) поясом і важкою бронзовою колісницею.

Оберіг Молот Тора носили більшість дорослих чоловіків у Скандинавії. Навіть після приходу на ці землі християнства зброю громовержця носили разом із хрестиком. Тор – це могутній воїн, надійний захисник людей від усякого зла та навіть підступності інших богів. Не дивно, що амулети носили воїни та мандрівники. Вважалося, що оберіг не лише захищає власника, а й надає йому сили у битві, приваблює успіх та благополуччя.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Сплав
Тематика:

Схожі товари