Всі категорії
Додати товар

💚💜 кулон "донат" на бірюзовому шнурку натуральний камінь флюорит

350 грн
Опис

💚💜 Елегантний кулон у формі Доната (бублик) з натурального каміння флюоріт зелено-фіолетовий з полосами та напів прозорий, дуже гарна якість!. Шнурок чудового бірюзового кольору в тон кулону також з намистинами із натуральних каміннів (сердолік та нефріт), довжина регулюється. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з інших натуральних каменів - рожевий кварц та аметист. 💚💜

Розмір: Діаметр кулона 4 см, товщина 4 мм. Довжина шнурка 65 см у меншу сторону регулюється намистинкою-затяжкою

Склад:
шнур із вощеної нитки, натуральний камінь флюоріт.

🧙‍♂️👆 Вважається, що флюорит сприяє розкриттю «третього ока», впливає на свідомість, сприяє розвитку інтуїції, допомагає впорядкувати думки. Флюорит діє заспокійливо, знімає емоційність, стрес, депресію, дозволяє досягти душевної рівноваги.

Флюорит – камінь духовних вчителів, камінь присвячених. З його допомогою набагато легше та швидше можна налаштуватися на тонкі вібрації, тому камінь вважається ідеальним для медитацій. Енергетика мінералу дозволяє розширювати і змінювати свідомість, на якийсь час відключатися від побутових проблем і життєвої рутини. Прекрасний провідник у тонкі світи. М'які та ненав'язливі вібрації каменю допомагають торкнутися вищих сфер без особливого ризику саморуйнування. Заспокійливо впливає на центральну нервову систему, усуває негативні моделі мислення.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари